Sunday, September 16, 2012

Fairytale shoes


Haluampas teille kertoa tämmösestä aivan ihanasta merkistä (ellette sitä entudestaan tunne), nimittäin Irregular Choice:sta. IC on brändi Isosta-Britanniasta ja heillä on niin syötävän ihania tuotteita, pääosin kenkiä, mutta myös laukkuja, asusteita ja joitain vaatteitakin. Itse olen näihin täysin hurahtanut ja omistan peräti kaksi paria kenkiä ja yhden laukun Irregular choicelta ja paaljon lisää haluaisin! :P

I wanna tell you about a lovely brand (if you don't already know it), it's called Irregular Choice. IC is a brand from the United Kingdom and they have so cute items I can't get enough of them, mostly shoes, but also bags, accessories and some clothings. I'm completely fell in love with these and I own two pair of shoes and one bag from Irregular choice and would like to have much much more! :P


"Ideana on suunnitella kenkiä, jotka saavat sinut vilkaisemaan kahdesti."
- Danny Sullivan, IC:n perustaja ja suunnittelija

"The idea is to design shoes, that make you look twice."
- Danny Sullica, the founder and desinger of IC


Tykkään itse kaikenlaisesta hieman erilaisesta ja näyttävästä. Rakasta vintage- ja retrokuoseja, mitä näkee paljon kyseisen merkin tuotteissa, arvostan myös runsaita yksityiskohtia ja huolellista kokonaisuuksien suunnittelua. Kiinnitän myös huomiota kengissä paljon lestin kaarevuuteen ja irregular choicen kengissä se on juuri mieltymysteni mukainen. Nämä esteettisesti silmää miellyttävät kengät ja laukut ja muut härpäkkeet ovat niiiin mun lemppareita ja ne sopii myös mahtavasti lolita ja gyaru-tyyleihin!

I myself like all kinds of things that are a bit different and showy. I love vintage- and retropatterns, which you see a lot in these products, I also appreciate loads of details and thorough desinging of the whole picture. One thing I note when I look at shoes is the curve of the last and in irregular choice's shoes I find it in my liking. These aestethicly pleasing shoes and bags and other thingies are soo my favourite and they go great with lolita and gyaru-styles!

ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ
Mistä niitä saa??
Irregular Choicen kenkiä on myynnissä useissa nettikaupoissa, sekä heidän omissa myymälöissään (mitä ei tietenkään ole Suomessa) ja ebayssä on paljon, mutta useat ebay-myyjät postittaa vain Iso-Britannian sisällä.
Kenkäpari maksaa keskimäärin 100€, mutta alennusmyyntejä ja käytettyjä kannattaa väijyä. ;)

Where you get them??
Irregular Choice's shoes are sold in many webstores and also their own stores and in ebay, but most ebay-sellers ship only within the UK.
Pair of shoes cost average 100€, but you can make super findings in sales and second hand. ;)

Irregular Choice shop
Schuh
Brandos (finnish)
Spartoo
Sarenza
ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ

Multa löytyy seuraavat mallit:
I have the following ones:

Junya - Dark red
Ruby Primrose Polka Dot
Yhteensopiva laukku - Matching bag

ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ

 Asu aiempaa kesältä.
Outfit from earlier this summer. ♥~Saija

4 comments:

 1. Kannattaa tsekata Lola Ramona, ne on myös hyvin ihania ♥

  ReplyDelete
 2. Oh, amazing things! I fall in love with dark red shoes. :33
  Your outfit is beautiful! You look pretty! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I haven't used the red ones yet, but when I do, gonna post some pictures ofcourse. ;)

   Delete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!