Sunday, September 23, 2012

Forgotten hobby


Tällä kertaa luvassa luomuksiani, muttei kuitenkaan asukokonaisuuksia, vaan piirroksia. :)
Oon piirrelly tosi paljon pienestä asti ja tykänny siitä, teininä mulla oli tuo kyseinen vihko mukana joka paikassa ja tuli tuhrittua siihen niin koulussa kuin puistossa tai kahviloissa istuskellessa. Joskus sillon kun rupesi oikein urakalla katsomaan animea kävi niin, että niistä tarttuikin vaikutteita piirtämistyyliini ja se jäi. Mulla olis paljon tekeleitä, mitä olisin halunnu näyttää, mutten nyt kuitenkaan löytänyt niitä kaikkia. Tässä siis mun vanhoja piirustuksia. :)

This time I'll be showing my creations, but not outfit coordinations, but drawings. :)
I have done alot of drawing since I was little and liked it very much, when I was a teen I had that very notebook with everywhere and I doodled to it in school and hangin in parks and cafes. At the time when I started really watching anime, happened that my style got influenced and it stuck. I would have so many things I would like to show you, but I couldn't find them all. So here's some of my old drawings. :)

Magic Knigh Rayearth inspiksissä tehty / Magic Knight Rayearth inspired
Vesi-elementti / Water-element
Tuli-elementti / Fire-element
Fushigi Yuugi inspiroitunut / Fushigi Yuugi inspired
Tuhrailua koulusta / Doodling from school
Tän oon tehny Äitille. / This I have made for my mom.
..nää Pita Ten innoituneet myös. / .. these Pita Ten inspired ones too.

Reilu 5v sitten kun Ninni kuoli, menetin aikalailla kaiken elämänhalun, masennuin ja inspiraatio piirtämiseen tai ylipäänsä mihinkään hävisi kokonaan. Jotain pientä saanut kuitenkin aikaiseksi sen jälkeen ja pari alla olevaa kuvaa kertoo vähän sen aikaisista fiiliksistäkin.

A little over 5 years ago when Ninni died, I pretty much lost all interest to living, I got depressed and lost my inpiration to drawing and to everything else. Some things I have made after that and couple of the pictures below shows a bit how I felt at the time. 

Tää on vielä keskeneräinen, mutta tykkään tästä toosi paljon!
This one is still unfinished, but I like it alot!
..myöskin kesken / ..also unfinished

Tykkään myös tehdä abstrakteja ja psykedeelisiä kuvia, etenkin silloin, kun ei tiedä ihan mitä tekisi ja sit vaan alan rustaileen jotain ja katon mitä siitä tulee. Nää ei ihan ehkä oo tän blogin tyylisiä, mutta laitan silti muutaman teille näytille, mistä myös tykkäilen. :)

I also like to do abstract and psycedelic pictures, especially when I'm not sure what to do and then I just start doodling something and see what comes of it. These are maybe not so much like this blog, but will show a few to you, because me like them. :)


♥~Saija  

13 comments:

 1. Ihanan yksityiskohtasia ja tosi mahtavia ideoita! Ite en osaa piirtää ollenkaa taustoja ni oon vähä kade :D Kanttii jatkaa piirtämistä, oot tosi hyvä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, ehkä sitä vielä tässä tulee tuherreltua, jos se inspis taas iskee..vähän ois semmonen fiilis, että vois iskeekin. :)
   Juu noi tausta on vähän semmosia, mitkä tuppaa jäämään pois ja on vaan se kuvan pääköhta, mut ei aina niitä taustoja tarvitakaan. ;)

   Delete
 2. Mulla tuli näistä heti mieleen se sun iso psykedeelityyppinen piirrustus mikä sulla oli siellä eteisessä lukonmäessä :D Ja siis aivan mahtavia noi sun piirrustukset! niiiin kateellinen :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi..juu se sienitsydeemi (elementti-teos kuvistunnille) on niin mahti kuva! :D
   Se on vaan vähän vuosien saatossa kärsiny, pitäs saada se jollain megaskannerrilla talletettua muistiin. :)

   Delete
 3. Mulla tuli noista vesi- ja tulielementtihommista mieleen Magic Knight Rayearth :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taitaa niissä vähän sitä inspistä ollakin ;)

   Delete
 4. Beautiful pictures!
  The last picture is amazing!!

  ReplyDelete
 5. thank you;)!

  cool drawings! I like them

  ReplyDelete
 6. Ei mitä vittua, masennuit ku sun kissa kuoli. Kissa. Ei mitä vittua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toiset ovat paljon herkempiä elämän kolhuille. Minulla on edelleen ikävä tuota ihanaa rakasta ystävääni ♥

   Delete
 7. Jostain syystä en olekkaa lukenut tätä postausta ö.ö Juu, mutta hienoja piirustuksia, itsekkin lähiaikoina julkaisin pari piirustustani blogissani :3 Tsekkaahan, jos kiinnostaa ~

  Pullipgarden.blogspot.com

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!