Thursday, September 20, 2012

Poofy Princess

Kuvaaja/Photographer: Ida Isoherranen
Hei suloiset olennot ^__^
Ihanaa, että jaksatte aina tulla tänne kurkkimaan mun postauksia, ootte ihania! ♥
Tässä lupaamaani asupostausta, tämä siis traconin ensimmäiseltä päivältä ja asuna on prinsessaista hepenettä. Sen kummemmitta höpinöittä asukuvia olkaa hyvä. :)

Hei cute beings ^__^
It's lovely how you always have time and interest to come check out my posts, you'r all fabulous! ♥
Here's an outfit-post I promised, this is from the first day of tracon and the outfit is very princess-like. Without further ado, here's outfit pictures for you. :)

Aina tyylikäs peili-kuva :P / Always stylish mirror-pic :P

 Otatin myös kuvani traconin ilmaisessa kuvaus-palvelussa. Kuvauskohta oli täysin avoimesti näkyvä ja kaikki siihen jonottavat kyttäsivät sillä hetkellä kuvattavaa. Meitsiä jännittää jo muutenkin kameran edessä oleminen ja vielä tossa tilanteessa, niin mun naamalihakset oli niin jännittyneet, että kun yritin hymyillä, näytin ihan joltain pahikselta, joka suunnittelee jotain jättilaaseria ja maailmanvalloitusta.

I also had my picture taken at a free photo-service at tracon. The studio setup was in a completely open place ans all the people lining to it, were staring the one being shot at the moment. I get very nervous infront of a camera and in that situation my facial muscles were so tense, that when I tried to smile, I actually looked like some evil mastermind planning a giant deathray and taking over the world.

Kuvaaja/Photographer: Ida Isoherranen
Kuvaaja/Photographer: Ida Isoherranen
Kuvaaja/Photographer: Ida Isoherranen
Kuvaaja/Photographer: Ida Isoherranen
Kuvaaja/Photographer: Ida Isoherranen

Toivottavasti tykkäätte tästä asusta, ite ainakin tykkään ja mun uus peruukki oli kyllä tosi näyttävä. ^^ Jos seurailette frillycakesin facebook-sivua, instagramia tai ootte kurkkinu tota mun uutta lookbook- sivua, niin oottekin jo nähny tästä kuvaa. Toinen asuni tulee ihan omassa postauksessa myöhemmin. :)

Hope you like the outfit, I know I do and my new wig was really stunning. ^^ If you'r following frillycake's facebook-page, instagram or if you have checked out my new lookbook-page, you have already seen a picture of this. My other outfit will be in it's own post later. :)






♥~Saija

16 comments:

 1. Katoin et noi on sun oikeet hiukset pidennyksillä.. :o Upee asu! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omaa tukkaa on lähteny hirveesti viimeaikoina, että ehkä tällä hetkellä ei omasta tukasta tuollaista saisi, mutta muuten kyllä on tullu tupeerattua aikasmoisen muhkeaksi omaakin hiuspehkoa. :P

   Delete
 2. great hairstyle ^.^ and so cute pictur of you :3 i like it

  ReplyDelete
 3. Oh, so amazing hairstyle! :33 You look soooo beautiful sweetie!!

  ReplyDelete
 4. olet kyllä varsin suloinen ^^ ihana asu, todella suloinen päälläsi. Ja hiuksesi ovat kyllä aivan ihanat, peruukki tai ei.

  ReplyDelete
 5. Hei Saija, upeita kuvia. Saanko kysyä mistä tuo peruukki on? Haluaisin samanlaisen itsellenikin. Kenties tuleviin häihini.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia ja peruukki on gothiclolitawigs.com:ista myös, se on countess collectionin coco. :)

   Delete
 6. kiitos kovasti. Suunnittelen häitäni ja ajattelin että tuohon saisi tieran kauniisti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oleppas hyvä ^__^
   Molemmissa, countess ja princess-peruukeissa, lähtee jakaus taaksepäin otsatukan rajasta ja niihin sopii hienosti tiara. ^__^

   Delete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!