Monday, May 21, 2012

• Pilkkukynnet •

Päätimpä piristää päivää leikkimällä kynsilakoilla. ^__^

Pidän paljon pilkku- ja pallokuvioista, ne ovat niin suloisia. Kokeilin sitten tehdä pilkkukynnet ja paria kämmiä lukuunottamatta niistä tuli ihan nätit. ♥ 
 

 

Näin ne tehdään  

1. Ensin putsataan kynnet mahdollisista vanhoista kynsilakoista (minulla vielä viime viikolta vaaleanpunaiset kimallekynnet)

Miramen öljypitoinen kynsilakanpoistoaine on ollut hyvä ja sitä sitten tullut käytettyä kun on aikas kuiva iho.


2. Toiseksi tehdään mini-kynsihuolto..
  • putsataan kynnen aluset kaikesta lähmästä mitä sinne on kertynyt (teen tämän kynsisaksien kärjellä)
  •  kynsitikulla tai omilla kynsillä työnnetään varovasti kunsinauhaa taaksepäin
  • nöpsitään pois mahdolliset kuivaneet ihot sun muut kynsinauhoista (aina kohti kynnen kärkeä)
  • viimeisenä leikataan kynsiä jos on tarve tai vähän viilaillaan kynnen muotoa


Laittaisin tähän väliin kynsinauhoihin jotain niihin tarkoitettua tököttiä tai pohjustuslakkaa tjms..mutta en omista niin se sitten skipataan. Ihoni on kuitenkin kuiva ja kynsinauhat siinä mukana, joten laitan lopuksi käsiin rasvaa.3. Pohjavärinähän voi käyttää ihan mistä tykkää tai mitä kaapista löytyy. Mulla tällä kertaa musta ja pinkki. Ihan kokeilun vuoksi tein kädet eriväreillä.


Pinkki on "Wild and Crazy" väriä W159, ostettu Seppälästä. Musta on "wet n wild" väriä Black Crème, ostettu Sokokselta..tämä on jotain halpisväriä, mutta siinä on todella hyvä pikmentti.

*winkwink* kun laittaa lakkaa vähän omaa kynttä kapeammalle alueelle, näyttää kunsi pidemmältä ;)

Jos käy kämmi ja hutaisee kynsilakkaa väärään paikkaan (etenkin tummalla värillä) niin vanupuikko esiin ja siihen hieman kynsilakanpoistoainetta ja siistimään..tätä voi tehdä myöhemmässäkin vaiheessa.4. Tehdään pilkkuja! Päätin tehdä valkoisia pilkkuja, etenkin halusin nähdä miltä näyttää musta-valkoiset-pilkkukynnet. Valkoinen kynsilakka on H&M:än "French Manicure"-setistä.

Multa löytyy tuommonen tikku millä voi noukkia esim kynsikoristeita ja sillä sitten tökin nyt myös pilkkuja. Tikun päähän otetaan hieman väriä kynsilakan siveltimestä ja sitten töpsytetään pilkkuja kynsiin. Väriä saa olla tikussa ihan reilusti, muttei niin paljon että se tippuu...tältä ne sitten näyttävät..Pilkuillahan voi tehdä vaikka mitä kuviointeja, käyttää vain mielikuvitusta! Tein nyt tällaiset ihan perussetit kun on ensimmäinen kokeilu kyseessä, ehkä ens kerralla numeroin sormet vaikka noppamaisesti tai jotain muuta veikeetä. :D

 

Pilkkuja voi myös tehdä monen kokoisia ja jos ei löydy mitään "oikeaa" pilkutuskepukkaa, voi käyttää kaikenlaisia perushärpäkkeitä mitä kotoa löytyy...esim..meikkisivellintä, kynää, nuppineulaa, suoran pinnin pallopäätä..ihan mitä itse keksii.Sitten kaikki hätäiset ihmiset antaa niiden kynsien kuivua, niin vältytään siltä ettei käy näin:
(minähän tietenkin todella kärsivällinen :P)Muutaman korjailun jälkeen otin koko homman pois tuosta peukusta ja tesmailin nuppineulan päällä tehdä isompia palloja ja nehän on melkein kivempia kuin nuo pienet!5. Viimeistellään kirkkaalla lakalla, näin lopputuloksesta tulee siisti ja kiiltävä. Hieman ulkonevat pilkut sulautuvat kynteen myös nätimmin ja lakka kestää pidempään.

 Kynsiin voi lopuksi lisäillä kaikenlaisia koristeita oman maun mukaan jos siltä tuntuu. :)

Timangeja, helmiä, kakkukoristeita ja kynsiliimaa.


No comments:

Post a Comment

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!