Sunday, June 10, 2012

Tilattua - Ordered

 
Iiiih..tilasin ihanat karkin väriset nilkkabootsit itelleni!
En oo pahemmin tilannu kenkiä ilman sovittamista, mutta nää ei ollu kovin pahan hintaset ja on vaan niin ihanan näköiset, että voi vaan toivoa, että ne sopii. :)
Mulla on kenkien kanssa ongelmana, et on aika rintava jalka ja tarviin tohon jalkapohjan sisäreunalle korkeemman tuen, ku mitä kengissä yleensä on.

Iiiih..I ordered lovely candy coloured ankleboots for myself!
I haven't really ordered shoes without trying them on, but these didn't cost that much and they jusst look so good, that I can just hope they will fit. :)
I usually have few problems with shoes, my feet are quite high arched, so I need more support under inner edge of my sole and also some shoes won't fit on the top, since the arch is higher up. Wonder if my explanation makes any sence in english. :P


Kengät on Iso-Britanniasta eBayn kautta, toivottavasti saapuis jo tulevalla viikolla. ^__^

Shoes are from the UK via eBay, hope they would arrive on the upcoming week. ^__^ 

2 comments:

 1. oh~ mäkin haluisin tuon malliset kohtuullisella hinnalla.mulla on vaa se ongelma,että jalat on niin pienet että vähänkin kookkaat popot näyttää pellehermannilta nyysityiltä jalkineilta ja sitten näytän liian pienet kengät jalassa mammutilta<3 XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää tän malliset kengät näyttää vähän kenen tahansa jalassa aika muhkeilta :P
   Mä oon just jotain nettikauppoja selatessa kadehtinu ku kengät näyttää niin söpöiltä vaikkapa japanilaisilla ja kiinalaisilla siroilla neitokaisilla, semmoselta moe-kömpelö-söpöltä x)

   Delete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!