Friday, May 2, 2014

Synttärilahjoja ✿ Birthday presents



Moi murut ♡
Mulla oli synttärit 12.4. ja suunnittelin pitäväni jotain pieniä teekutsuja, mutta Indiedaysin tapahtuma sattui samalle päivälle, joten se sitten jäi ja no..jälleen ei tullut juhlittua synttäreitä. Näin aikuisena ei pahemmin lahjoja saa ihmisiltä, joten olen jo jonkun aikaa tottunut siihen, että lahjat ostetaan itse itselle. :P

Hi dearies ♡
I had a birthday 12.4. and was planning to have somekind of small teaparty, but Indiedays event was on the same day, so then didn't..again didn't celebrate my birthday. As an adult don't really get presents from people, so for a while now I've gotten used to teh fact, that will be buying presents for myself. :P



Baby the Stars Shine Bright JSK


Tralala dress & skirt


Axes Femme blouse


Montreal red lolita shoes 


Deary shoes from Yumetenbo *new*


 Cookie Monster kigurumi *new*


Hello Kitty kigurumi *new*


Butterfly wings ♡ *new*


Cute fabrics from Candie ♡


Accessories from my sister ♡



Hamuilin vähän käytettyjä vaatteita ja jotain uuttakin ostin. Punaisissa kengissä oli kulumia, mutta "paikkasin" niitä punaisella tussilla. Musta Tralala-mekko haisee ihan hirveästi tupakalle, ihan kuin se olis ollu tuhkakupissa kuukausia ja se saakin hengata ulkona yötäpäivää, kunnes ei haise..siitä meni myös vetoketju rikki..no mutta se oli tosi halpa. BtSSB mekko on aaaivan ihastuttava. ♡
Oon ihan rakastunut kigurumeihin ja haluaisin niitä vaikka kuinka paljon lisää! Meillä on kotona tosi kylmä ja on tosi mukavaa olla lämpöisessä söpössä haalarissa. ^__^ Tytölle ostin tuollaiset lasten keijusiivet, mutta arvatkaas kuka käyttää niitä myös?
Candie lähetti mulle ihania kankaita ja suloisen kirjeen. ♡ Kiitos ihanainen!
Isosikolta sain söpön pikkukruunun ja korusetin (ei mitään aitoja timangeja), myös kierrätyskankaita ja hänen tyttöystävän vanhan ruskean juhlamekon, jonka aion muuntaa lolita-hameeksi. :)


I bought some second hand clothing and also some new things. The red shoes had scratches, but I "patched" them up with red marker. The black Tralala-dress smells so badly like cigarettes, like it has been in an ashtray for monts and it will stay outside day and night till it doesn't smell..the zipper also broke..oh well, it was so cheap. The BtSSB dress is soo lovely. ♡
I'm so in love with kigurumis and would like to get many many more! It's really cold in our apartment and it's quite nice to be in a warm cute jumpsuit. ^__^ Bought my girl those fairywings, btu guess who also uses them?

Candie sent me lovely fabrics and a cute letter. ♡ Thank you dear!
From my bigsister I got a cute little crown and a jewelry set (not any real diamonds), also some recycle-fabrics and her girlfriend's old brown partydress, which I'm planning to turn a lolita-skirt. :)



Meinaa jäädä ihan shoppailut päälle ja tässä innostuin pitkästä aikaa tsekkaileen Espritin kesävalikoimaa, kun lueskelin Moon shaped little box-blogissa Esprit-aiheista postausta ja muistui mieleen kuinka laadukkaita oikeasti hyvät tuotteet on...apua kun sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa!! x)

It's almost hard to stop shopping and after a while I got to checking out Esprit summercollection, when reading Moon shaped little box-blog and a post about Esprit and remembered how good quality they the products actually are...omg found way too many nice things!! x)


❤~ Saija Sasetar


~Ylihuomenna lähden muuten Vaasaan mallikuvauksiin, koska olen yhden kilpailun semifinaalissa, mutta siitä lisää ensiviikolla. ;)

~The day after tomorrow I will go to Vaasa for a modeling photoshoot, because I'm a semifinalist at this one contest, but more about it next week. ;)

11 comments:

  1. no myöhäistä onnea! hyvät lahjat kanssa ♥

    ReplyDelete
  2. onnea ^^ kigurumit on aivan ihania, itelläni on Nyappy fox kigu jonka oon ite ommellu, se omi talvella aivan ihana...lukuunottamatta sitä että häntä keräsi kaiken mahdollisen pölyn itseensä, koska fleece :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kiitos ~♥
      Fleece on kyllä vähän hömppä matsku ja on keinokuitua..huomaa kyllä et imaisee kaikki pitkät kissankarvat ja pölyt ja hiukset jne xD Voi kun olis niin söpöjä, mutta epäkäytännöllisiä kiguja, kuten semminen lutuna lepakko!

      Delete
  3. Ihania juttuja sait synttärinä! :) Tuo Babyn mekko on mahtava, ja samoin nuo valkoiset DreamV kengät. Tai oikeastaan kaikki nämä jutut on mahtavia, haha!
    Innolla odottelen uusia asukuvia ja postauksia jutuista :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaws..kiitoksia ~♥ ^__^
      Katsotaan mitä kaikkea kivaa sitä taas saa aikaiseksi..melkein on enemmän asuidoita, etenkin nyt kun ei tarvitse olla niin pakkautunut talvivaatteisiin, mutta aikaa ja mahdollisuuksia ei ole olleskaan niin paljon. x)

      Delete
  4. I love the kigurumis, they are so comfy :) I have a Totoro one :)

    ReplyDelete
  5. Ihania lahjoja, kitty kigu on varmasti lämmin *-*
    Minua hirvitti pienenä, että miten aikuisena kestää sen ettei saa kuin ehkä pari lahjaa! :D Varsinkin jouluna tuntui kamalalta vanhempien puolesta jotka saivat ihan pari pakettia vain ja itse sai yli kymmenen. Nyt kun on aikuinen ollut jo jonkin aikaa niin hauskinta on kyllä lahjojen ostaminen itse itselle.

    ReplyDelete
  6. I didn't know about your birthday! Congratulations a bit late xD I loved all the presents you bought to yourself, they are so cute and beautiful :3

    Neko Bunny U=・ x ・=U

    ReplyDelete
  7. Ihanan näköinen tuo Tralala- mekko, kelpais miunkin kaappiin! ♥ Harmi että haiskahtaa tupakille, mut jospa se haju lähtisi tuulettamalla ja pesuissa. Joskus muuten yks miun tanssipuku lemppas ihan kauheelle, se puku on alkujaan jostain Egyptin tienoilta. Pesin sen ekana, laitoin ripauksen etikkaa huuhteluaineeksi ja sen jälkeen vielä tuuletin pari viikkoa. Lähti hajut ja pystyi vetämään mekon niskaan esityksiin! :D

    ReplyDelete
  8. Myöhästynytta onnea <3 Ihania lahjoja olet hankkinut ja mukavintahan se siinä että itse hankkii lahjansa niin saa varmasti mitä haluaa. Nuo kigurumit sulattivat sydämeni <3

    ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!

Note: Only a member of this blog may post a comment.