Sunday, December 30, 2012

Redhead


Eilen oli mun mummun nimipäivä ja mentiin sinne sitten perinteisesti kahville, koska mummu aina sillon odottaa sinne vieraita. Mun mummun nimi on siis Rauha, aika veikee nimi. Testailin ensimmäistä kertaa mun uutta punaista peruukkia Gothic Lolita Wigs:iltä, mikä saapui postissa toissapäivänä. Mulla on joskus teininä ollu punainen tukka pari kertaa ja useempaankin otteeseen pinkki. Halusin tämmösen arkisemman peruukin vaihteeks, silti siinä pitää olla jotan spessua. :)

Yesterday was my grandma's nameday and traditionally we went to have some coffee, becaus she always expects visitors on that day. My grandma's name is Rauha, it's literally translated Peace, it's an old fashioned name and a bit unusual, because finnish names don't usually mean anything. I was wearing my new wig from Gothic Lolita Wigs for the first time, it actually arrived a day before in the mail. I had red hair a couple of times when I was a teenager and pink hair many more times. I wanted a more casual wig for a change, but still it has to be somehow a bit special. :)

Hörhöilyä käytävässä :P / Goofing around in the hallway :P

Huppari / Hoodie:  Metamorphose
Paita / Shirt:  Bobon21 (Taobao)
Farkut / Jeans:  Es Ti: Ci: (Stockmann)
Saappaat / Boots:  Liz Lisa
Vyö / Belt:  ite tehny / made myself
Kaulakoru / Necklace:  ite tehny / made myself
Villasukat / Woolen socks:  Äitin tekemät / made by my Mom
Rannekoru / Wristband:  House of Simone


Mulla oli oikeesti paljon asuisampi asu mielessä kotona, mutta yleensä aina se menee loppujen lopuks käytännöllisemmäksi. Yrittäkääpä ajaa autoo monta kymmentä kilsaa, kantaa kaikenlaisia kasseja, hoitaa ylivilkasta ja vaativaa taaperoo.. Yksinhuoltaja-äiteyden ja laittautumisen ongelmia.

I had a much more dressy outfit planned when I was still at home, but usually it ends up being more of a practical outfit. Try to drive a car tens of kilometers, carry bags, take care of a super lively and demanding toddler.. Problems of being a single-mom and dressing up.

Katariina <3

Mun vanha huoneen ikkuna näkyy tuolla. / You can see my old rooms window from here.Kommentteja punaisesta tukasta? Hyvä vai huono?

Comments about the red hair? Yay or nay?


❤~Saija


13 comments:

 1. Tosi hyvin sopii sinulle tuo väri! Ei ole ihan sellainen kirkkaanpunainen vaan pinkihtävä :D Tosi hieno o/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuossa on vähän värivivahdetta, ettei ole ihan pelkkää samaa sävyä koko homma. :)

   Delete
 2. Toi väri sopii sulle tosi hyvin! Sun kaulakoru on muuten tosi söpö! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi..kiitoksia :)
   Pitäisi tässä saada aikaiseksi, mutta tuon näköisiä ja tyylisiä koruja tulossa myös myyntiin jossain kohtaa. *winkwink*

   Delete
 3. i find the red hair ok, but it will make you too pale in the face
  but i like red as color ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for the honest opinion, I appreciate it! ^__^
   I have naturally very pale skin and that's the reason why I can't have black hair or wear only black clothing around my face.

   Delete
 4. Hei pitikin kommentoida sinulle, kun koukutuin blogistasi ja luin sen läpi ja sitten liityin lukijaksi :--D Tykkään kovasti sinun tyylistä ! ;_;♥ Oma tyyli tuntuu nyt kadonneen ihan kokonaan odotusajan ja lapsen syntymän myötä. Tunsin saavani blogistasi inspistä♥ itse en ole koskaan ihan lolitaksi pukeutunut, vaikka se kovasti kiinnostaisikin, mutta söpöilystä tykkään ja hello kitty on rakkaus ^3^

  ja ymmärrän hyvin että lapsen takia ei aina oikein ehdi laittautua XD meillä on ainakin lähtemiset välillä aika kaaosta..itselle vain sitten äkkiä pukee jotku vaatteet päälle ja hiukset ponnarille ja pipo päähän ja niin XD voi niitä aikoja, kun joskus ei saattanu lähteä ilman meikkiä ulos..:D

  jäänpä seurailemaan, mukavaa vuodenvaihdetta teille♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että jotain piristystä ja inspistä voin tarjota vauva-arkeen! ^__^

   Delete
 5. Ihanan näkönen tuo peruukki, tosi hyvinhän siulle sopii tuon sävyiset hiukset! :) Mie tykkään ihan älyttömästi siun tyylistä, tosin miekin tykkään söpöistä jutuista, niin onko tuo ihmekkään. ;) ♥ Lisäks siun asenne on ihanan positiivinen, tällaisia blogeja pitäisi olla enemmänkin.:) Pitää sen verran kompata ylempää kommentoijaa, että miekin luin blogin suoraan läpi ja liityin lukijaksi sitten!

  Katariina on tosi suloisen näköinen, ihanat hiukset siun pikkuisella! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia paljon! ^^
   Hihi..pikkuneidin pehmoinen tukka kasvaa vaan niin hitaasti..se on niin pehmeän untuvaista ja ohutta, ettei melkein huomaa. :P

   Delete
 6. you look so beautiful with red hair hun! i love the photos too :)

  ReplyDelete
 7. Ihania yksityiskohtia siun asussa, kuten toi super söpis kaulakoru! ^^ Punainen tukka sopii sulle tosi hyvin!

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!