Saturday, April 9, 2016

Pirate Lolita - The Great Voyage


Moikka muruset ♥
Pitkästä aikaa oli ihana tilaisuus malleilla lolitoissa! Kuvaushommat on tullu tehtyä joksenkin synkissä tai steampunk-tyyleissä pidemmän aikaan. Ihanaa pukeutua lolitaan! Melkeimpä ollut ikävä, kun ei ole ehtinyt niin paljon käyttämään. Aion kyllä parantaa tapani ja ulkoiluttaa mekkoja enemmän. *lupaan* ♡

Hello dearies ♥
After a long time I had an opportunity to model in lolita! Have been doing my photoshoot things with somewhat dark or steampunk-styles for some time now. Wonderful to wear lolita! Have almost been missing it, when haven't had the time to wear it so much. I'm going to shape up and take my dresses out more. *promise* ♡
The Great Voyage


Väri / Color:  Musta / Black
Tyyppi / Type:  Yksiosainen / One-piece
Tyyli / Style:  pirate, goth, steampunk
Hinta / Price:  $198
..lisää infoa kaupan nettisivulla / more info in store website


Tämä on mun ensimmäinen mekko Long ears & Sharp ears' Studio-merkiltä, mikä on kiinalainen indie lolita brändi. Merkki on tunnettu ympäri maailmaa ja vaatteet, sekä asusteet ovat todella laadukkaita ja omaavat uniikit lookit ja alkuperäisprintit. Arvostan vaivannäköä laadussa ja yksityiskohdissa, kuten aina höpötänkin, ne pienet spessujutut tekee kaikesta mahtavaa.

Totta puhuen mua ensin arvelutti hieman nuo nahkaiset yksityiskohdat ja miten ne toimii, kun värisävyjä on montaa. Yllätyin todella positiivisesti asun ollessa kasassa, tykkäsin ihan hirmuisesti ja aina kuvia katsoessa ihan fiiliksissä! Mekko toimii todella hyvin. Hihat ovat ihan mahtavat ja ne ja koko mekko tuntuu ihanan kevyeltä päällä. Erilaisen leikkauksen ja tyylin ansiosta mekko näyttää moniosaiselta, vaikka se on todellisuudessa yksiosainen.


This is my first dress from Long ears & Sharp ears' Studio-brand, which is a Chinese indie lolita brand. It is known all over the world and the clothing and accessories are really high quality and have their own unique looks and original prints. I really value when effort is put into the quality and details, like I always say, the small special thingies make everything amazing.

To be honest I had some doubts about the leathery details and how they work, when there are many color tones. I was truly positively surprised when the outfit was put together, I liked it tremendously and still feeling it when looking at these pictures! The dress works really well. The sleeves are awesome and they and the whole dress feel very light when worn. Because of the different kind of cut and style the dress looks like it has many pieces, when in reality it is one-piece. Säädettävän rinnuksen ja muodon ansiosta mekko sopii monenkokoisille ja muotoisille. ;)
Minäkin näin pienirintaisena näytän jokseenkin muodokkaalta, tykkään ryppypaidoista sun muista!

With the adjustable chest and the shape, the dress fits to many sizes and shapes. ;)
Me with my small chest look even somewhat shapely, I like ruffly shirts and such! 
Photos by Sanni Saarenmaa Photography


Sundial compass & walking stick with telescope:
Bard & Jester


Hair:
Gothic Lolita Wigs
Mitäs tykkäätte? Ylipäänsä merirosvo lolita-tyylistä?


What do you think? In general about pirate lolita-style?

❤~ Saija Sasetar

10 comments:

 1. Voi hurja! Tämä on ihan mielettömän upea mekko ja mitä olet koonnut sen ympärille. Merirosvo teema on aina ollut lähellä sydäntä (lapsuuden ammatti haave köh köh).

  Nuo hihat on kyllä yllätys kun näyttävät tosi hyviltä. Yleensä karsastan tuon mallisia. Tuo ensimmäinen kaukoputki kuva on suosikkini. Voin siinä jo kuvitella sinut laivan kannelle kapteeniksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! ❤
   Hihih..mun tyttökin meinaa ruveta isona merirosvoksi! Sanoin et siitä vaan, kunan ottaa mut sit oleileen vanhana sinne riippukeinuun. :D

   Delete
 2. The dress is awesome!
  You definitely rock it, beautiful pictures <3

  ReplyDelete
 3. OMG This dress is amazing *o* and the photos are wonderful!
  You look really beautiful!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you sweeite! ❤ The dress is truely gorgeus, can't wait to wear it again!

   Delete
 4. Oh my god you look absolutely STUNNING!!
  I love everything about this, Pirate Lolita is officially the best!

  SAMI★SPOON

  ReplyDelete
  Replies
  1. Waah~ thank you so much! ❤
   Pirate lolita is definetly awesome! I love it! ^^

   Delete
 5. OMG this is amazing! You look absolutely stunning and the dress is to die for!

  www.geishababy.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Laura ❤
   The rest of the stock of this collection is still available! If you want one, get it while they last! ;)

   Delete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!