Sunday, June 7, 2015

Can you hear the spirits dancing to the beat of the drum?


No ny on kesä! ..vaikka ei se ihan siltä tunnu, kun on myrskytuuli ja sataa koko ajan vettä. Vielä ei ole ollut yhtään kunnon hellepäivää, että tämäkin vilukissa pärjäisi ilman takkia, mutta kyllä se sieltä vielä tulee. :)

Haluan vihdoinkin jakaa teille viime kesänä tehty setti shamaani kuvauksista. Mua kovasti kiehtoo ja kiinnostaa shamanismi, sekä luonnon- ja muinaisuskonnot. Luonto ja metsä on aina ollut sydäntä lähellä, eikä voisi kuvitellakaan asua sellaisessa paikassa, missä ei pääse metsään. Metsä on niin vahvasti vaikuttava voimapaikka, missä on silti rauhallista ja antoisaa. <3

It's summer now! ..even though it doesn't feel like it, when there's a monster wind and raining all the time. There still has not been a single heat day, so that this chilly person could manage without a coat, but it will come. :)

Wantto finally show you this set from last summer's shaman photoshoot. I'm fascinated and interested in shamanism, also about nature and ancient religions. Nature and forest have always been close to my heart, could never imaginemy life somewhere, that couldn't go to the woods. The forest is such a strongly influencing power place, where there's still peaceful and enjoyable. <3


Photography & Copyright: Jukka Heilimo PhotographyJotkut shamaanit voivat ottaa transsin kautta eläimen hahmon <3
Some shamans can take ananimal form through trance <3

Care to take a sip? ;)

Vähän tätä hipimpää puolta musta, mikä ei aina ihan pääse täällä blogin puolella näkyviin, mutta on läsnä joka päivä mun elämässä. 
Iso osa asun jutuista on tehty itse, kuten pirtanauhat, rauta circlet, kehärumpu, shamaani-kepukka ja tietty meikki, myös puukko vyöllä, mutta ei kovin näy kuvissa. :P

This is the more hippie side of me, which doesn't always get to show that much here in the blog, but it's present in my everyday life.
A big part of the outfit's thingies are made by me, like the rigid heddle bands, iron circlet, the drum, shaman staff and ofcourse the makeup, also a knife in the waist, but doesn't show that much on the pics. :PToivon että kaikki kävisi aina silloin tällöin metsäkävelyllä, se on vaan niin ihanaa! ^___^

I wish that everyone would go for a walk in the woods every now and then, it's just so wonderful! ^___^

❤~Saija Sasetar

11 comments:

 1. Siis tuo viimeinen kuva on ihan uskomattoman upea!

  ReplyDelete
 2. Nuo sun kuvat on niin ihanat <3

  Mä olen aivan hullaantunut shamanismiin ja rumpuihin, niin hullaantunut että viime kesänä kävin rakkausrumpukurssilla valmistamassa oman rummun :)

  ReplyDelete
 3. I am a big hippy too! Love nature and the forest. This photoshoot is very cool.

  { sparklesideup.com }

  ReplyDelete
 4. All of these photos are gorgeous! I love going for walks in the woods
  Amy xx

  Little Moon Dragon

  ReplyDelete
 5. Todella upeita! Hippimäinen tyylikin on selkeästi ihan sun juttu ;)
  Onneksi tosiaan on metsää lähellä, jopa täällä missä mie asun, sinne on joka päivä päästävä ♥

  ReplyDelete
 6. Aivan ihania kuvia! Shamanismi kiehtoo ja kiinnostaa myös itseäni (kuten mm. suomalaisten vanhat kansanuskonnot ja saamelaisuus) ja olisi ihana päästä tekemään vastaavaa settiä. Rakastan myös muutenkin kaikkea mystiikkaan liittyvää ja minulla on vanha, itselle hyvinkin arvokas tarot-kortti pakka, jonka haluaisin mielelläni joskus kuvauttaa.

  ReplyDelete
 7. Tykkään ihan älyttömästi näistä kuvista! Kivaa nähdä sinusta vähä hipimpi puoli :). Olen sitä mieltä, että tälläinenkin tyyli sopisi sinulle ihan täydellisesti. Itseäkin kiinnostavat luonnonuskonnot. Vaikka materiasta tykkäänkin, niin mielestäni luonnonuskonnot sun muut vaikuttavat enemmän vapaammilta ja sellaisilta että niihin saa uskoa ilman mitään tavallista kirkon pakottamis/pelottamis aspektia.

  ReplyDelete
 8. Metsäkävelyt on mitä parhainta mitä voi tehdä! Siellä on ihana vaan olla ja nollata aivojas sekä paras paikka saada happea ♥ Ja nää kuvat! Upeita, varsinkin ensimmäinen ja viimeinen! ^^ ♥

  ReplyDelete
 9. Mä rakastan sun kaikkia kuvia, oon saanu jopa tosi paljon inspiraatiota sun kuvista!

  Oletko tulossa Animeconiin :-)?

  ReplyDelete
 10. Mahtava kuvasarja! Heti ensimmäisestä kuvasta tuli ihana vau-olo, mahtava liike ja tarinaa välittyy heti. Myös erityisesti mainittava: kolmannesta kuvasta välittyy hienoa taikaa :).

  ReplyDelete
 11. Tää setti on niin huikea! Varsinkin ensimmäinen ja viimeinen kuva, perfection! Ah, metsäretket on ihania, onneksi meilläkin on tuollainen pikku pikku pläntti heti etupihalla niin pääsee kissan kanssa sinne seikkailemaan :D Tänään nähtiin pupu ;)

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!