Wednesday, June 24, 2015

Roihuvuori Hanami

Photo by Askar Ibragimov

Muih ihmiset ihanaiset ^___^ 
Jos sitä ehtisi vähän bloggailemaankin välillä! Ollu tässä joitain päiviä töissä Kissakahvilassa, käytiin viime viikolla jokunen päivä Hämeenlinnassa ja oon ihan höpönä töllöttäny Prison Break:iä piiitkästä aikaa.
Palataampa vielä viime kuuhun ja Hanamiin, eli kirsikankukkajuhlaan. Sää ei ole pahemmin muuttunut, edelleen on kylmää, tuulista ja sateista. Hanamissa tuli sadekuuroja ja jopa rakeita. Silti yllättävää, että populaa oli melkein enemmän kuin viime vuonna ja huono keli ei ajanut ihmisiä pois. Oli monia ihania loleja paikalla ja siitä päädyin heilumaan viime vuonna tapaamani neitosen kanssa ja jälleen heidän perheensä ihanien piknikkieväiden pariin. Lämmin tee oli jumalaista!
Tais olla jotain tekemistä tän kanssa, kun kahtena päivänä olin ihan jäässä, että muutaman päivän päästä olinkin härkäisessä kuumeessa. Tarvii muistaa pitää huolta ittestään. :)

Hey lovely people ^___^ 
Maybe having some time to blog once in a while! Have been some days working at the Cat Cafe, last week we spent a few days in Hämeenlinna and I'm completely stuck on watching Prison Break after a loong time.Let's go back to last month and Hanami, which means cherry blossom viewing. The weather hasn't really changed since then, it's till cold, windy and rainy. There was some showers of rain and even those tiny little icy balls pouring down (don't know the word for it). Still surprising, that there were almost more crowd than last year and the bad weather didn't make people leave. There were many lolitas present and from there I ended up hanging out with this girl I met last year and to her family's lovely picnic yummies, Warm tea was absolutely divine!Think it got something to do with the fact, that a couple of days afterwards got super feverish, because on two days was so freezing. Gotta remember to take good care of oneself. :)


Mä niin rakastan kirsikkapuiden kukintoja!! Mun iso unelma on päästä Japaniin keväällä, kun siellä nämä vaaleanpunaiset ihanuudet valtaa paikan. <3 
I so love cherry tree blossoms!! My huge dream is to go to Japan in spring, when these pink lovelinesses take over. <3
Heti aika alussa mut ja Momo tultiin nappaan mukaan asukilpailuun ja päätettiin lähtee mukaan. Tänä vuonna oli niin ihania asuja, että oi ihanuus! Lavalle mentiin jokainen kerrallaan sellaiseen minihaastatteluun kertoon asusta, mistä se on ja miten sen on koonnut. Mulla oli sellainen keväinen pastelliasu, jossa oli kukkia, hempeyttä ja keijusiivet, olin vähän sellainen kevätkeijukainen.

At the very beginning me and Momo were scouted for the outfit contest and we decided to take part. This year there were so many wonderful outfits, oh my! Everyone went on stage for a mini interview to tell about their outfit, where is it from and how it is put together. I had the kind of spring-ish pastel outfit, with flowers, softness and fairy wings, was a little bit like a spring fairy.

Photos by Askar Ibragimov
vapaastihengittava.blogspot.fi

Asulla nappasin sitten söpöimmän asun palkinnon, Tää on nyt kolmas vuosi, kun olen hanamissa ja osallistun asukisaan ja kahtena aiempana nappasin yksityiskohtaisimman asun palkinnon. Ensi vuonna jos taas pääsee paikalle, niin empä tiedä kehtaako sitä taas osallistua asukilpailuun. xD Tykkään kyl aina Tokyokanin sponssaamista palkinnoista ja kaikki astiat on ihan mun lemppareita päivittäisessä käytössä. <3
With the outfit I won as the cutest outfit. This is now the third year when I'm at hanami and taking part in the outfit contest and in the two previous ones won the most detailed outfit prize. Next year if I'm there again, not sure making it there again, not sure if I have the nerve to participate the outfit contest again. xDThough I always like the Tokyokan's sponsored prizes and all the gotten dishware are in daily use as my favourites. <3

matkojeniblogi2.blogspot.fi
vapaastihengittava.blogspot.fi


Mun asu  ~  My outfitPaita / Blouse~   Angelic Pretty
Mekko / Dress~   Itse tehnyt / Made by me
Takki / Coat~   Dreamv
Sukkikset / Tights~   Vogue
Saappaat / Boots~   Dreamv
Laukku / Bag~   Shirley Temple
Peruukki / Wig~   Lolitadressesshop
Kukat / Flowers~   H&M
Siivet / Wings~   Itse tehnyt / Made by me


matkojeniblogi2.blogspot.fi
Photo by Ann L Andersson

Päädyin myös Ylen uutisiin! Argh, menin ihan jäihin xD
Ended up in Yle's news (national tv-channel)! Argh, froze up xD


❤~Saija Sasetar

9 comments:

 1. Mie niin kuolaan tuota peruukkia! Ihanan värinen ja ihanat kiharat~ Ja oon kade noista siivistä koska en ole itse jaksanut lehyttimiä tehdä :D

  ReplyDelete
 2. Your coordinate is beautiful and the wings are amazing :D

  ReplyDelete
 3. It sounds like you had a lovely time! You look really cute, too ♥
  Amy xx

  Little Moon Dragon

  ReplyDelete
 4. Awss <3 Ihania kuvia. Niin suloinen kokonaisuus.
  Se ois kyllä unelmaa päästä Japaniin kirsikankukka aikaan. *^*

  ReplyDelete
 5. Harmi ettei tullu bongattuu sua, oisin tullu moikkaamaan muute! D:

  ReplyDelete
 6. Oli kyllä kiva juhla. Tuli bongattua sinut sieltä, mutta en uskaltanut tulla moikkaamaan :x

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!