Monday, December 16, 2013

Sick day panda-bentoHei ihanaiset! ^__^
Melkein unohdin postata tästä, mutta tänään tiskissä oli panda-onigiri-jutskeli ja siitähän tuli mieleen, että jäänyt kokonaan näyttämättä tämä pieni juttunen. Jos seurailet instagramiani, mahdollisesti näit jo nämä, mutta tässä yksi päivä tein vähän panda-onigirejä, kun ei oikein ruoka maistunut. Tein sitten myös pikaisen välipala-benton, joka syötiin mun tytön kanssa. Katariina (mun tytär) tykkäs tosi paljon taas riisipalloista ja hän haluaa hamuta ittelleen aina kaikki söpöt pikkutikut. x)

Eilen muuten sovittiin yhdistä tosi muikeista kuvauksista tammikuulle..hihii..en malta odottaa! :D En olekaan aiemmin ollut useamma mallin kanssa samoissa kuvissa, oon jo ihan tutinoissa!
Pitää muuten saada vihdoinkin koottua teille jo hieman aikaa sitten olleet steampunk-kuvaukset, mutten ole ihan kaikkia otoksia saanut vielä.


Hi lovelies! ^__^
I almost forgot to post about this, but then today in the dishes I saw the panda-onigiri-thingie and then remembered, that have totally forgotten to show this little thing. If you follow me on instagram, you have possibly seen this already, but the other day I did some panda-onigiris, because didn't really feel like eating anything. Also made a quick little snack-bento, which we ate together with my girl. Katariina (my daughter) liked very much the riceballs again and she always wants the cute picks for herself. x)

Yesterday we booked a day for this awesome photoshoot for January..hihiii..can't wait! :D I haven't been in the same pictures with other models before, I'm already so excited!
By the way, have to put together posts about steampunk-photoshoot, that were a bit while ago, but haven't gotten all the pictures yet


Bento on hauskasti paahtoleivän muotoinen, joten pitihän sinne laittaa pari pientä leipääkin ja muuten tuoreita naposteltavia, sekä ne onigirit. Rasian olen voittanut Piparipullan blogiarvonnasta ja muut jutut onkin J-Listiltä, mun vakiokaupasta..mistä tuli muuten pari juttua lisää, niin teen tässä heti vähän paremmin voidessani bento-tutoriaalin. Jos tulee jotain toiveita mieleen tutoriaalia ajatellen, niin kertokaahan.


The bento is shaped like a toast, so I had to put there a couple of tiny breads too and otherwise some fresh snacks and the onigiris. The box I have won from Piparipulla's blog giveaway and other stuff is from J-List, my usual shopping place..where I got a couple of new things and as soon as I feel better, will be doing the bento-tutorial. If some wishes or something comes to mind about the tutorial, let me know.
❤~ Saija Sasetar


20 comments:

 1. Pandoja OwO ...minut on taidettu taas syödä... :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh noes! :| Me syötiin monta pandaa ja ne oli vielä niin maistuvia! x)

   Delete
 2. Tosi herkullisen näköistä, oioi *^* Kauhea nälkä XD
  Innolla odottelen taas photoshootin tuloksia, hehhe :D

  ReplyDelete
 3. Nää on aina niin kivoja! :D jaksaisimpa minäkin joskus leikkiä ruualla taiteellisemmassa tarkoituksessa, mutta yleensä vain löntystän jääkaapille ja napsin nassuun kaiken suoraan. :c

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bentot on kyllä söpiskiä ja muutkin napostelulautaset. ♥
   Suosittelen kyllä, jos vaan joskus innostuu väkertämään, vaikka tämäkään ei paljoa näperrystä vaatinut, mutta maistui heti paljon paremmalta! :D

   Delete
 4. Tuli nälkä, näyttää todella herkulliselta < 3 Pandat ovat kyllä hyvin onnistuneet ja kasassa pysyneet.

  Bento tutoriaalia odotellessa ~

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia paljon ♥ ♥ ^__^
   Pandat oli kyllä tuhteja, tosi tiiviitä ja täyttäviä..omsnoms :P

   Delete
 5. Aaaaah, sulla on joku sisäinen draivi tehä nää bento-postaukset silloin kun teen nälkäkuolemaa! Mutta ei siinä mitään, herkulliselta näyttää jälleen! Ja söpöltä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi voi! :P
   Pitää koittaa ajoittaa paremmin..hihi..kiitoksia ♥

   Delete
 6. Ei hitsi kun on söpö bento! (*u*)
  Tykkään erityisesti noista Hello Kitty kurkkupaloista, kiva idea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia paljon ♥ Hello Kitty leikkurijutut on kyllä kätsyjä, niillä saa kaikkea söpöä tehtyä! :D

   Delete
 7. Voi kun nää näyttää suloisilta ja ihan yliherkullisilta! :D
  Mullekkin maistuis, hehe ^^

  ReplyDelete
 8. Voisit tehdä päivityksen mangakokoelmastasi jos sellainen löytyy! :D Ja tuoda esille omia suosikkejasi kokoelmasta n_n

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisimpa tehdäkin..laitetaan muistiin ^__^
   Mangahylly ei ole mikään iso, mutta voisi sen joskus näyttää..on siitä jotain random kuvaa aiemmin, kun näytin figuureita, mitkä on samalla hyllyllä.

   Delete
 9. That bento is so cute! Gotta love pandas. ^^

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!