Sunday, October 6, 2013

Maxstar review ~ Pink printed platform sneakers + Photoshoot





Moikka! ♡
Mulla on uudet lenkkarit Maxstar:ilta! Ette arvaa kuinka pärinöissä näistä oon! x) Mun arkikenkinä käyttämät kahdet lenkkarit ja yhdet vaelluskengät on niin kamalan kulahtaneet, etten kehtaa edes näyttää niitä täällä, puhumattakaan kuinka huonot ne on mun jaloille ollu jo vuosia. Nyt onkin aivan mahtavaa, kun on uudet nätit popot, jotka sopii parempienkin asujen kanssa ja on silti käytännölliset! :D

Heya ♡
I have new sneakers from Maxstar! You have no idea how excited I am about them! x) My casually worn two pairs of sneakers and one hiking boots are in such a bad shape, that I can't even show them here, not to mention how bad they have been for my feet for years. Now it's so amazing, when having new cute shoes, which go with some better outfits aswell and are also practical! :D




Maxstar C50 7-Holes Printed Platform Sneakers Pink

Hinta: / Price:  
$30.22

Alennuskoodi -10%:  /  Discountcode -10%:
(voimassa lokakuun ajan  /  valid during october)
" frillycakes "



Nää on aivan ihanat kengät, tykkään tosi paljon! Oli kauhea valinnan vaikeus, minkä parin haluan, mutta olen oikein tyytväinen päätökseeni. ^^ Väri oli juuri mitä odotinkin ja tykkään kovin pohjassa olevista samaa sävyä olevista raidoista. Pohjat on jämäkät, mutta joustaa sopivasti ja kävely tuntuu mukavalta. Yksi asia yllätti positiivisesti, se että sisäpohja ei ole täysin suora, vaan siinä on tukea sisäsyrjässä. Mulla on tosi kaareva jalka ja puoli jalkaa jää usein kokonaan ilman tukea, näissä ei! :) Positus oli muuten todella nopea ja ensimmäistä kertaa mulle tuli jotain Fedexillä, seuranta oli myös todella tarkkaa ja kengät eivät jääneet edes tulliin. :D

These are absolutely fabulous shoes, I really like them alot! It was really hard to choose which pair I want, but I'm really happy about my desicion. ^^ The colour is exactly what I expected and I really like the same coloured stripes on the platform. The platforms are sturdy, but give in just right and walking feels pleasant. One thing that was a pleasant suprise, was that the insole is not completely straight, but it has support on the inner side. My feet have really high arch and many times half of my feet gets left without any support, but not in these! :) The shipping was by the way super fast and actually my first time getting a package via Fedex, the tracing was also very accurate and the shoes didn't even got stuck in customs. :D



Testailin myös ensimmäistä kertaa Hello Kitty-sukkia, jotka on Japanissa hyväksyttyjä käytettäväksi koulupuvun kanssa! :D Nää on ostettu J-Listiltä.

I got to try also my new Hello Kitty-socks, which in Japan are approved to be used with a school uniform! :D These I've gotten from J-List.



Photography: Iris Koskinen




 Kerran on näin suloiset kengät, jotka mun mielestä kutsuu ihan hassuilemaan ja pitämään hauskaa, oli ihan pakko käydä kuvaamassa leikkipuistossa! :P Mun koulukaveri Iris onnistuikin nappaamaan musta useamman hymykuvan, mikä on todella harvinaista, koska vältän hymyilemistä (etenkin valokuvissa) hampaat näkyvillä. Kadehdin ihmisiä, jotka osaavat hymyillä luonnolisesti ja joilla on kauniit hampaat. En itse omaa näitä ominaisuuksia, joten koen hymyni erittäin epäesteettiseksi.

When I have shoes as adorable as these, which I think kind of gives a playfull mood and call to have fun, it was a must to go shoot in playground! :P My friend from school, Iris, managed to take several pictures of me smiling, which is very rare, because I avoid smiling (especially in pictures) with my teet showing. I'm very envious of people, who can smile naturally and have beautiful teeth. I don't have these qualities, so I feel my smile is very unaestethic.



 

Mun asu  -  My outfit

 Kengät/Shoes:  Maxstar
Huppari/Hoodie Seppälä
Hame/Skirt Tralala
Hattu/Hat:  Metamorphose
Sukat/Socks: J-List
Peruukki/Wig Gothic Lolita Wigs






Voin hyvillä mielillä suositella näitä kenkiä ja nettikauppaa! :)
Tuutte näitä näkemään varmasti monen asun kanssa. ^^

I can warmly recommend these shoes and the webstore! :)
You will certainly be seeing these with many of my outfits. ^^



❤~ Saija Sasetar


24 comments:

  1. wäää ihanat kengät! ♥ oot niin kaunis ,3,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iiih x) kiitos niin paljon ihkusöpöstä kommentista ♥ ♥

      Delete
  2. Ihanat popot! ♥ Ja tuo hamekin on niin yyber söpö. Viimeinen kuva on todella nätti. ^^ Oon miettinyt tilata kyseisestä puljusta joskus vuonna nakki ja munakas, mutta jos oikein muistan sain niin säätä viimeks fedexin kanssa.. että mietin edelleen. TT__TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoos ♥ ♥ kengät on kyllä ihanat ja hame on niin söpis ja tykkään kovin, huomasin kyllä nyt näissä kuvissa että *kröhöm* se on TODELLA lyhyt! x)

      Harmitus tuon fedexin kanssa, mulla toimi kuin unelma..paljon paremmin ku muiden pikapakettien. Suosittelen testaan uudestaan, jos vaikka olis parantunu toiminta! ;)

      Delete
  3. Onpa ihana asu jälleen, tosi hieno :D Ja kengät on todella coolit ja monikäyttöiset :D
    Olet super nätti ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos ♥ sinä se ihana jaksat aina kommentoida! Toivottavasti saisit inspistä alkaa taas bloggileen itsekin. ^__^

      On kyllä niin näpsäkkää, ettei tarvitse välttämättä laittaa korkkareita ja muita hienoja ja erittäin epäkäytännöllisiä kenkiä nätimpien asujen kanssa. :)

      Delete
    2. Hih no toki aina kommentoin, sinun postaukset on niin ihania :) Jaa, no enpä tiedä...Poistin sen edellisen blogin ja kun mulla nyt ei ole mitään erikoista tyyliä tai muuta niin en oikein tiedä mistä kirjoittaa ^^ Saa nähdä.. :)

      Delete
    3. Voi kirjottaa ihan mitä vaan! ..ei tarvii välttämättä olla tyylijuttuja. ^^
      Raapustele vaikka mitä tuumailit tänä aamuna, kun pesit hampaita xD

      Delete
  4. ooh! ihanat kengät♥ ootko muuten käyny helsingin mannerheimintiellä sijaitsevassa LUCA-nimisessä japani kaupassa? löytyy netistäkin käy kurrkkaamassa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitoksia ♥
      En oo käyny, kun sen verran harvoin tulee käytyä Helsingissä ja aina hirveellä paniikkikiireellä. x) Näin kyllä lucan pöydän Traconissa ja oli kaikenlaista söpöä, pitää koittaa päästä ihan liikkeeseen poikkeemaan joskus. ^^

      Delete
  5. love your outfit !! and your new shoes !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much ♥ ♥ hihi..I love the shoes too! x)

      Delete
  6. I love your new shoes. Really stylish and your photoshoot is amazing.
    bai, Shiki
    http://beautifuljrockdevil.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  7. wow this shoes are so cute! *___* and the photos are so lovely and pretty! >w<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much hun ♥ makes me happy you like them ♥ ^__^

      Delete
  8. Mullaki on maxstarin kenkiä! :3 ne on kyllä mukavia. Tosi söpöjä kuvia <3

    ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!

Note: Only a member of this blog may post a comment.