Wednesday, November 21, 2012

Kädentaito-messut ~ Myyntipöydät vol.2

..ja ihanuudet jatkuu. ^__^

~ Joymari ~
 Tässä pöydässä kuhisi porukkaa, eikä mikään ihme, paljon kaikenlaisia suloisuuksia! ^__^
~ Omakoru ~
Tää oli niin suloinen! Tyhmä minä, kun en ostanut sitä mukaan.. :P
Nämä ihanat neitoset hurmasivat mut ihan kokonaan! Aivan ihania kaikki, mutta toki sieltä pari lemppariakin löytyi. Jokainen teos oli oma persoonansa ja näki, että niiden eteen oli tehty työtä..mahtavia!
~


Tässä kaikki myyntipöydistä räpsityt otokset, toivottavasti tykkäsitte, vaikka onkin pari aika raskasta postausta. Kunhan jaksan, laitan kans niitä asukuvia ja mitä pientä tarttu mukaan messuilta. ^__^


Haleja ja pusuja

❤~Saija

10 comments:

 1. Oii ihanalta näyttää! Kenen tekemiä nuo nuket on, joista itsekkin totesit että kaikki ovat omia persooniaan? Näyttävät aivan mielettömiltä!♥ *___*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jokaisen pöydän kuvien alussa on linkki tai nimi, kenen tuotteita ovat. Ihan jokaisesta ei ole tietoa, mutta nukketaiteilijasta on. ;)

   Delete
  2. Aah, hupsista niimpäs näkyi olevan! :P Kiitos ^__^

   Delete
  3. Minun tekemiäni ne ovat:
   www.tuijaleinonen.com

   Delete
 2. Lovely stuff! and I love the cellphone accessories :D

  ReplyDelete
 3. Tuija Leinonen on kyllä ehdottomasti yksi suosikkitaiteilijoistani. Hänen haltijansa ovat kaikki toinen toistaan ihastuttavampia, ja itse Leinonen on hyvin lämminhenkinen ja positiivinen persoona! Ostin Suojelushaltijani häneltä viimevuoden kädentaito-messuilta, ja en ole katunut sijoitusta en sitten hetkeäkään! Nukke on ehdottomasti silmäteräni kaikista koriste-esineistä mitä omistamme. Aivan rehellisesti sanottuna, minä ja nukke löysimme toinen toisemme, en saanut sitä mielestäni ja palasin takaisin Tuijan myyntipisteelle hakemaan haltijattaren kotiin. Nyt on ollut harkinnassa teetättää kyseisellä taiteilijalla toinen nukke, ja uskon että tulemme ostamaan niitä vielä monia tuomaan taianomaisia sävyjä kotimme sisustukseen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun ihanaa! Nuket ovat todellakin aivan ihania ja kyllä itse tekijäkin on todella säteilevä ihminen. Toivon, että joskus vielä saan omankin teoksen kotiini!

   Voisit ehkä joskus esitellä Suojelushaltijasi blogissasi? :)

   Delete
  2. Te olette ihania!

   Delete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!