Tuesday, August 19, 2014

"Normal" style photoshooting ✫ What's up recentlyTässä olis sitten viimeinen asukokonaisuus studiokuvauksista Rudin kanssa. Tää oli itseasiassa ensimmäinä asu ja halusin kerrankin tehdä jotain vähän "normaalimpaa" tyyliä.
Asun osta on aika randomeita ja monia ei enää saatavilla, joten en niitä sen enempää luettele. Mekon nappasin alennuksesta kesän alussa vai oliko se jo keväällä, no kuiteskin kangas oli niin kaunis ja väri jotenkin silmää miellyttävä, niin mukaan kotiinhan se lähti. ♡

So here's the last outfit coordination from the studio photoshoot with Rudi. This was actually as the first one and for once wanted to do something more "normal" style.
The outfit parts are quite random and many not available anymore, so don't do the lsiting now. The dress I got from sale at early summer or was it already in spring, well anyways the fabric was so pretty and the colour somehow pleased my eye, so it came home with me. ♡


 
©Rudi Thomas Photography


Vähän perushömppäkuulumisia, jos ei oo omasta mielestä sun luettavaa, niin olet vapaa skippaamaan. :)
Mun tyttö aloitti viime viikolla päiväkodin, tosin yli puolen vuoden odotuksen jälkeen saatiin paikka viereisestä kaupunginosasta ja joudutaan sinne bussilla kulkemaan. Sinne mentyä joutuu odottamaan lähes puoli tuntia bussia, että pääsee mihinkään suuntaan, enkä totta puhuen tykkää koko päiväkodista kauheasti. Päiväkodilla ei ole omaa pihaa, eivätkä käy välttämättä ulkona edes joka päivä! En tykkää..siirtoanomus on jätetty. Kultsi on reagoinu rankasti tietty päiväkotiin ja yöt menee tapellessa siitä, ettei äidin vieressä nukuta, vaan pysytään omassa sängyssä ja muuta ihanaa kiukuttelua.
Kävin viime viikolla omalla lääkärillä, kun vihdoin sinne uskalsin ja pitäisi kartoittaa terveydentilaa ja tsekata kesken jääneitä tutkimuksia ja vanhoja vaivoja. Tämä "oma"lääkäri oli ihan puupää, sitä akkaa olis voinu oikeesti mosauttaa pesismailalla päähän ja se tyhjä tuijotus ei olis värähtäny mihinkään. Laittoi verikokeisiin, mutta sanoi, että jos ei siellä nyt jotain poikkeavaa näy, niin ei näe tarvetta jatkotutkimuksille. No mulla sattuu oleen sellasia juttuja, jotka ei välttämättä näy verenkuvasta. Mulla on kans semmosia fyysisiä ongelmia, mitä pitäis kontrollitarkistella, kun on ollut enemmän oirieta, kuten mun rytmihäiriö. Kertoo myös paljon ihmisestä, kun sanoin, että pitäisi olla kaiken huomioon ottaen paremmassa kunnossa, koska syön kuitenkin aika terveellisesti, paljon tuoretta ruokaa ja olen yksinhuoltaja, jonka mukana tulee paljon hommia. Vastauksena sain ettei ruokavalio vaikuta terveyteen ja hyvään kuntoon. Siis hä?! Lääkäri sanoi noin!


Mua väsyttää..mietin jo joisinko kahvia piiitkästä aikaa, mutta tiedän jo valmiiks ettei sydän tykkää siitä. Meinaan nukahtaa pystyyn... J-Listin napostelulaatikko tuli tänään ja ai että mitä herkkuja siinä on! :D


Some basic what's going on in my life, so if you think it's not for you to read, then you're free to skip. :)
My girl started kindergarten last week, although after waiting for over six months we got a spot from the next part of town and have to take a bus there. After going there, have to wait for almost half an hour for a bus to get anywhere from there and honestly speaking I don't really like the daycare place that much. They don't have their own playground outside (which they usually have in Finland) or do they go outside even daily! Don't like..have left a transfer application. Darling has ofcourse reacted heavily about the daycare and nights we spend fighting about that she can't sleep next to me and has to stay in her bed, also other tantrums.
Last week I went to the doctor, when finally got myself to get an appointment and should remap my current health and check some axaminations that have left unfinished and some old problems. This "own"doctor (which everyone has according to their street address) was such a numbskull, that couls have hit her head with a baseball bat and the dumb empty gaze would not have changed. She put me to some bloodtests, but said, that if there's nothing unusual, then there's no need for anything else. Well I happen to have such things, that don't necessarily show in the blood. Also I have physical problems that should be checked, because there has been more symptomps, like my arrhythmia. It also says alot about a person, when I said, that considering everything, I should be in better shape, well I eat in quite healthy way, lots of fresh food and am a single parent, which means alot of work. Got an answer, that food diet doesn't affect your health and being in shape. What?! A doctor said that!


I'm so tired..already thinking if I should drink coffee after a looong time, but I already know that my heart doesn't like it. Almost falling asleep while standing... J-List's snack subscription came today and ooh the yummies it has! :DHuomenna lähdetään yhden yön minireissulle siskon luo..heippaa! ^___^
Tomorrow leaving for a one night trip to my sister's..bibii! ^___^


❤~ Saija Sasetar


16 comments:

 1. Mekko on kyllä ihan tosi kaunis! Ja tuo päähine jutska on myös tosi upea! Olet tosi nätti :)
  Mullekin lääkäri sanoi kerran että ruokavaliolla ei ole osuutta terveyteen, ja hämmästyin ihan kunnolla siitä :D Olin vaan että "...Aha...." XD Hassua, koska ruokavaliohan on isoin vaikuttaja. Mutta, sellaista se on :) Voimia <3

  ReplyDelete
 2. Hieno asu ja mä haluun tuollaiset kengät!

  Vaikuttaa vähän oudolta päiväkodilta, jos ulkona ei käydä joka päivä?! ja tuollaiset lääkärit pitäs irtisanoa....

  ReplyDelete
 3. You are so beautiful. :3 Your little girl must be so cute. It must be really hard to start kindergarten, i don't have any kid, but i remember how hard when my little cousin started it.
  Bai, Shiki
  http://beautifuljrockdevil.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 4. No johan oli puupää lääkäri.. (Tsekkaa piruuttas oliko sitten vale-lääkäri eiku mitä? :''D) Olisitpa edes saanut laajanverenkuvan! Se kertoo kuitenkin aina enemmän kun se perus 1-3 putiloa =__= nimim. hän jonka ohenevien luiden irtoamisroina näkyy vain laajassa.

  Toi päiväkotiasia on ihan jäätävä jos ei pääse pihalle.. just muisteltiin äidin kaa kun näillä nurkilla asuttiin vuonna nakki ja muna, ettei aina päästy viikkoihin eskarin pihaan kun se oli viljety huumeneuloilla.. Mikä niillä on peruste ulkoilemattomuudelle? O__o lapset näkee päivänvalon voi pyhä pieru!

  ReplyDelete
 5. Kuvat ja sinä niin upeita, kuten aina! (;
  Lääkäri kuulostaa tosiaan älyvapaalta ja päiväkoti kyseenalaiselta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai niin ja tässä mun blogin osoite, jos vain jaksat käydä vilaisemassa: http://huurteinenlasijoutsen.blogspot.fi/

   Delete
 6. Höh, no jopas on sattunut! :O Outo lääkäri... Ja hurjasti muuten tsemppiä päiväkoti- asioiden kanssa, toivottavasti löytyy nopsaan uusi hyvä paikka ja tyttö sopeutuisi nopiasti. Meillä on nyt poika ollut kaksi kuukautta kotona, tekee ihan hyvää varmasti näin pienelle. :) Sovittiin lomat silleen, et oltiin samaan aikaan ja erikseen, lisäks mies pitää loput isyysvapaat niin onnistui / onnistuu tämä reilun parin kuukauden "kesäloma". Vähän tosin jännittää, et miten sujuu takasin hoitoon meneminen kuhan molemmat ollaan taas töissä. :O Onneks on sentään sama hoitopaikka kuin aiemminkin, pienempi ryhmä ja tuolla muuten ulkoilevat monesti päivässä pitkiä aikoja. Päiväkodeissa ulkoilun luulisi olevan ihan normi, mut jännä miten löytyy sellaisiakin paikkoja, missä ei ulkoilla....

  Tsemppihalit vielä, eiköhän se siitä! ♥

  ReplyDelete
 7. Tuli mieleen ihan joku Indiskan mainos tai vastaava noista kuvista! Tosi nätti mekko ja korut ja sinä:D Värimaailma on jotenkin herkullinen.
  Ja toi lääkärijuttu kuulostaa kyllä hiton ikävältä:/ Pistää vihaksi noin asiaton käytös "ammattiihmiseltä".

  ReplyDelete
 8. Eiiikä tuo mekko on aivan ihana! <3__<3 Jos ikinä olet myymässä pois niin ota yhteyttä, haha! ;P

  Näytät muutenkin ihanan nukkemaiselta, vaikka onkin "normaali-tyyli" :)

  ReplyDelete
 9. Wow, you look beautiful!! I especially love the 4th picture (the second to last one). Sorry to hear about that doctor's appointment, I know what it's like when doctor's won't listen -_-). {milkymemoir.blogspot.ca}

  ReplyDelete
 10. Wow, this style looks so different than on all the other photos I saw of you. It's really beautiful and something new to me :) Very nice!

  ReplyDelete
 11. You look lovely. ^^
  http://nagareboshi9.blogspot.ch/

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!