Wednesday, August 27, 2014

Yourtea ♡ Tiny tea teatoxMoi ihanaiset ♡
Olen tässä seurannut jonkin aikaa instagramissa yourtea-nimistä tiliä (en muista miten alunperin sen löysin) ja siellä olen törmänny tällaiseen jonkinlaiseen terveysteehen, joka luonto- ja yrtti-ihmisenä sai kiinnostukseni heräämään. Tätä oli ihan pakko päästä testaamaan ja tässä teekuuri-raporttini teille, suositetlen lukemaan ja katsomaan läpi. ^___^

Hi lovelies ♡
For a while now, have been following an instagram account called yourtea (don't remember how originally found it) and there have heard about this somekind of health-tea, which as an nature- and herb-person woke up my curiousity. This was something I just had to try out and here's my tea-regimen report to you, recommend to read and see the whole thing. ^___^

Teepaketti tuli aika nopsaan ja sillä oli seurantakoodi. Itse laatikko on todella suloinen ja arvostan aina, kun yksityiskohdissa nähdään myös vaivaa ja itse teepussien paketit on pinkkejä! ♡
Paketissa on ohjeet kuinka teetä käyttää ja mitä tee sisältää, sekä muita kivoja juttuja.

Monet tietääkin, että olen koulussa opiskellut yrttejä ja vaihtoehtohoitoja jne, joten tällaiset asiat kiinnostaa ja teen aineksissa olikin pari tuttua juttua, joita tosin en ole aiemmin kokeillut itse.
Orapihlajan marjat vaikuttavat sydämen toimintaan, ne vaikuttaa verisuonia laajentavasti, lisää sydämen supistusvoimaa, tasapainoittaa verenkiertoa ja lisää sydämen hapenottokykyä.
Sennasta olen kuullut suolta puhdistavana, laksatiivisena ja riippuvuutta-aiheuttavana, sekä siitä kuinka senna-riippuvuudesta on vaikea päästä eroon. Tällaista ei kyllä ilmennyt teetä juodessa, joten annostus on hyvä. Sennaa ei tule myöskään käyttää hyvin pitkäaikaisena tai riippuuvuus voi syntyä. Senna piristää ja puhdistaa, se lisää suolen aktiivisuutta ja se voi värjätä esimerkiksi virtsaa, mutta se ei kuitenkaan ole haitallista.

Luulen myös että tee sisältää karvasaineita, mikä ennen syömistä nautittuna valmistaa elimistön syömiseen, erittää ruoansulatusentsyymejä ja keskittää kehon ottamaan vastaan ruokaa. Näin ruoka sulaa paremmin. :)

!Huomioithan, että yrttiejä käytettäessä, ne eivät välttämättä sovi kaikkien sairauksien ja lääkkeiden kanssa, joten luethan tarkkaan ohjeistuksen tuotesivulla!

Your Tea

[ Website & Store ]  [ Facebook]  [ Instagram ]


The teapackage arrived quite fast and it had a tracking code. The box itself is very adorable and I always appreciate when there's work put into the details and the teabag wrappings are pink! ♡
The package has intructions how to use the tea and what it includes, also other nice stuff.

Many knows, that in school I have studied herbs and alternative treatments etc, so these things interest me and the tee ingredients have a couple of familiar things, which I haven't tried before myself though.
The hawthorn berries affect the heart, they have vasodilating effect, increases the contraction strength, balances the blood flow and increases myocardial oxygen uptake.
About the Senna I've heard it cleanses bowel, has a laxative effect and causes addiction, also how senna-addiction is very hadr to get rid of. This didn't happen when drinking the tea, so the portion was good. Senna should not be used very long too or the addiction may occur. Senna refreshes and cleanses, it increases the bowl activity and it can also colour for example urine, but it's not however harmful.

I also think that the tea has bitter substances, which enjoyed before eating prepares the body for it, secretes digestive enzymes and centralize the body to take in the food. This way the food digests better. :)

!Take in consideration, that when using herbs, they don't necessarily go with all diseases and medicines, so carefully read the instrution on the product page!

Kuinka käyttää~


nautitaan kolme kertaa päivässä; ennen aamiaista, luonasta ja päivällistä
juodaan noin 30 minuuttia ennen ateriaa
huomioi vähän mitä syöt kuurin aikana
liikunta tietenkin auttaa tuloksia
teehetket on parhaimpia kiireettöminä ^___^


How to use~


enjoy three times a day; before breakfast, lunch and dinner
drink abour 30 minutes before meals
pay attention about what you eat
exercise ofcourse helps the results
teamoments are best when unhurried

Tätä kolme kertaa päivässä kahden viikon ajan..

This three times a day for two weeks..


 


 ...ja tulos >

...and the result >
Ennen & Jälkeen

Before & After

Tulos on aivan mahtava! Tämä on juurikin niitä sellaisia juttuja, että joku toimii ilman mitään hassutuksia. Tämä vielä ilman liikuntaa tai laihduttamista! Olin herkkulakossa reilun kuukauden ja siinä välissä myös tee-puhdistuskuuri..tosin söin kyllä kaikenlaista rasvaistakin ruokaa, ettei millään dieetillä. En ole yli kymmeneen vuoteen ollut näin pitkää aikaa ilman herkkuja ja naposteluita ja se kyllä kannattaa, tosin sen jälkeen ajattelin pitää ns karkkipäivän viikonloppuna ja siitä ensimmäisestä kerrasta lennähti auki koko pandoran lipas ja olen mässännyt päivittäin..ei hyvä. Otan itseäni niskasta kiinni ja alan uudestaan, tarvitsee olla varmanakin pidempi aika ilman herkkuja ja ehkä sitten onnistuisi jonkinlainen tasapaino. Mulle on tulossa myös 28 päivän teekuuri ja jos vaikka jotain pientä liikuntaa harrastaisi, niin saisi tätä raihnaista kehoa parempaan kuntoon. :)
Jos joskus on miettinyt mikä sellainen ihmekeino on oikeasti hoikistua, se on tämä! Tämä ihan oikeasti toimii!

Jokaisen keho on erilainen ja reagoi omalla tavallaan, mutta omia kokemuksia:

laihduin 2kg pysyvästi
kevyempi olo
paljon energiaa ja inspiraatioita
tuntuu kun maha menee sisäänpäin
suolisto toimii
pirteämpi fiilis
tee on hyvää
tiny teetä juomalla saa päivään rytmiä ja sellaista kannustusta pitämään kiinni tavotteista!


The result is amazing! This is exactly those kinds of things, that something works without any hidden thingies. This even without exercise or weight loss dieting! I was without eating snacks for over a month and in the meantime did this tea-cleansing period..although ate all kinds of greast food, so wasn't on a diet. I haven't been this long without nomnoms and snacking for over ten years and it was worth it, although afterwars though about having a so called candy-day on weekends and from the first one the whole pandoras box got open and been snacking everyday..no good. I'm gonna get myself together and start again, propably need a longer period without yummies and maybe then can do some sort of balancing. There's a 28-day teaset and if could do some little exercise, so could get this lousy body into better shape. :)
If sometime have wonderend what would be the kind of miracle way to get slimmer, this is it! This really works!

Everyone's body is different and reacts in it's own way, but my experiences:


lost permanently 2kg

feelign lighter
lots of energy and inspiration
feels like tummy going inwards
bowel works
more cheerful
the tea is good
when drinking tinytea will give the day some rythm and gives a kind of encouragement to hold on to your goals!


Tää on mulle tooosi iso juttu, että näytän teille mun masua ja reisiä, koska olen ollut epävarma kehostani ala-asteelta lähtien ja edelleenkin. Yritän vaatteilla ja muilla poistaa huomiota niiltä alueilta mitä en halua nähtäväksi, mikä on lolitan kanssa aikas helppoa, ja jos en halua mitään huomiota, piiloudun huomiota herättämättömiin ja isoihin mukaviin vaatteisiin. Toivottavasti arvostatte tätä, mutta oli niin upea juttu tämä tee, että pakko tästä teille kertoa! ^___^
This is a really biiig thing for me, that I show you my tummy and thighs, because I've been insicure about my body since elementary school and still am. With clothes and other stuff I try to remove attention from the areas I don't want to be seen, which with lolita is quite easy, and if I don't want any attention, I hide under clothes that seek no attention at all and to big comfortable clothes. I hope you appreciate this, but this was such an amazing thing this tea, that just had to tell you about it! ^___^

❤~ Saija Sasetar


13 comments:

 1. Kiitos tästä tekstistä! Oli niin hyvä, että laitoin tilauksen teestä menemään =)

  ReplyDelete
 2. Great review, it sounds like it works really well! :)

  catscraftsncritters.blogspot.ca

  ReplyDelete
 3. Mie niin ostan tuota teetä O.o

  ReplyDelete
 4. Hyvä että toimi c: Olen onnellinen ja iloinen puolestasi. Hassua että teetä juomalla voi laihtua noin pienessä ajassa :o !

  ReplyDelete
 5. voi vitsi mitä tuloksia! vois varmaan itsekkin kokeilla tuota ja älä suotta ujostele masuas tai reisiä. tosi hyvältä näyttää, oo vaa ylpee niistä :)!!

  ReplyDelete
 6. Teenjuojana täytyy sanoa, että erittäin kiinnostava postaus! Uudet teetuttavuudet ovat aina tervetulleita kaappiin^^. Ennen-jälkeen kuvatkin kertovat mielenkiintoista tarinaa, on se tee ihmejuomaa >u<.

  ReplyDelete
 7. Tämäpä mielenkiintoinen postaus, pitää pistää ihan korvan taakse, jos tulen päätökseen, että kokeilisin joskus :). Juuri tuollainen ennen jälkeen ero olisi itsellekin mukava.

  ReplyDelete
 8. Really cool post! Thanks for the information. I've been really trying to get healthier lately and maybe lose some weight while detoxing. ^^

  ReplyDelete
 9. Wau, näyttää kyllä ihan oikeasti toimivan! Pitääkin katsoa, jos onnistuisi Suomestakin löytämään jotain vastaavaa kuuriluontoisesti käytettävää detoxteetä (noin söppänästi brändättyä tuotetta kyllä tuskin löytyy...)

  ReplyDelete
 10. It sounds like it works so well. I love the package of the tea. Maybe i will try it out.
  Bai, Shiki

  http://beautifuljrockdevil.blogspot.hu

  ReplyDelete
 11. Oho, ompas tehokasta teetä! :O Hyvin näkyy eroa ennen ja jälkeen kuvassa, aika lyhyen ajan jälkeen vieläpä. On niillä yrteillä ja teelläkin yllättävää tehoa. :)

  ReplyDelete
 12. Oho, mielenkiintoista. Kokeilen tuota kyllä itse.

  ReplyDelete
 13. Wow, I am really into herbal cure for my acne at the moment (that's the only thing which works for me... as I don't bear antibiotics and I can't take accutane). I just saw Tiny tea is perfect for skin as well. I well surely purchased it, thanks a loooooot for this post. Thanks!

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!