Saturday, September 7, 2013

Photoshoot: An afternoon walk in the arboretum



Hei ihanat ♡ Mitä kuuluu?
Alkaa olemaan kesä loppumaisillaan, vaikka tuolla aurinko paistaakin, on ilma aika viileä. Nyt kun kerran asuu jälleen Tampereella ja vielä nättejä päiviä, pitihän sitä käydä kuvailemassa Hatanpään arboretumissa. Tuo paikka on aina kiehtonut minua, vanhoine puineen, puutarhoineen ja tietenkin ylhäisön rakennuksilla. Arboretumissa on tullut käytyä lapsuudesta asti ja se kuuluukin monien Tamperelaisten ja turistienkin kesään. Teiniaikainen poikaystäväni asui tuossa ihan vieressä ja käytiin tuolla heilumassa iltaisinkin. Puistossa mun pitää varoa yhtä kohtaa, koska pelkään kuusia ja siellä on sellaisia ihan kamalia haamukuusia, joiden lähelle tai näköetäisyydelle en voi ollenkaan mennä. :P


Hei lovelies How are you?
Summer is starting to end, even though sun is shining right now, but the air is quite chilly. Now that I live in Tampere again and there's been pretty days, I just had to have a photoshoot in Hatanpää arboretum. That place has always enchanted me, with it's old trees, gardens and ofcourse the with the aristocratic buildings. I have visited the arboretum since I was little and it's part of many people's summer, for those who live in Tampere and for tourists ofcourse. My teenage boyfriend lived right next to the place and we hanged out there also in the evenings. In the park I need to be careful of one spot, because I'm afraid of spruce trees and there are these awful ghostly ones, which I can't go near or even have them in my sight. :P


Photography: Sakari Karipuro




Kuvaaja, Sakke, oli minulle uusi tuttavuus. Meillä oli ainakin omasta mielestäni mukavaa kuvaillessa ja iso osa ajasta kuvaamisen ohella kului myös höpöttelyyn. On jänskää, kuinka jokaisella kuvaajalla on oma tyylinsä kaikessa, se tekee näistä jutuista mielenkiintoista ja oppii itse samalla. Harmittaa, kun paistoi niin paljon aurinko, ettei saanut tuossa kartanon päärakennuksen julkisivulla kuvia. Olisi muuten aivan mahtava paikka asua! x) Paikan historia ulottuu 1700-luvulle ja ihan historiahöpönä oon tutinoissa kaikesta tämmöisestä.


The photographer, Sakke, was a new aquintance of mine. At least from my point of view we had fun photoshooting and we spent time talking about all kinds of stuff too. It's quite interesting, how different photographers have their own style in everything, it makes these things quite fun and can always learn something new. It's too bad that it was so sunny, so couldn't take a picture infront of the mansion's main building. By the way, it would be an amazing place to live! x) The history of the place reaches all the way to the 18th century and as a historynerd like me, I'm so excited about this stuff.




Mun asu  -  My outfit:

Mekko/Dress Angelic Pretty
Bonnet:  Anice Bakery
Päivänvarjo/Parasol Baby the Stars Shine Bright
Sukat/Socks:  Bodyline
Kengät/Shoes:  Montreal
Peruukki/Wig:  Gothic Lolita Wigs


Have you met my buddy the humongous tree? ^^


Toivottavasti tykkäätte! ♡
Tästä päivästä on myös toinenkin setti kuvia, mutta eri asulla, postailen sen piakkoin. ^__^ 


Hope you likey!  ♡
There's also another set of pcitures from this day, but with a different outfit, will post it soon. ^__^



❤~ Saija Sasetar


29 comments:

  1. Pitäisi ehkä oikeasti käydä Tampereella, eikä vain ajaa läpi hirmuisella kiireellä. Syksymmällä luultavimmin hieno paikka värikkäine lehtinee.. Ja tuo mekko sopii sulle hyvin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehdottomasti kannattaa käydä treellä! Täällä on kaikenlaista kivaa. ^^
      Kiitoksia, tykkään tuosta mekosta kovin. ♥

      Delete
  2. Sä oot ihan kuin elävä nukke!! <3
    Ja psst, laukkuarvonta päättyy tänään!
    http://keywordfashion.blogspot.fi/2013/08/modelife-arvonta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitoksia paljon ♥ ♥
      Uih..laukut on ihania, pitääkin käydä kurkkaamassa. :)

      Delete
  3. Voii, Arboretum on ihana! Kerran oon siellä käynyt yhdessä blogimiitissä, ja vaikutuin paikasta tosi paljon. Siellä on hassuja oravia :D Harmi etten asu Treella, mutta ehkä sinne joskus on lähdettävä silti kuvailemaan ;)
    Kauniita kuvia, tykkään erityisesti kolmannesta ♥

    Oho, en ole kuullut kenenkään vielä pelkäävän kuusia! Tosin oon paraskin puhuja kun pelkään esim. ilmapalloja enemmän kun ruttoa xD Musta nää pelkojutut on aina mielenkiintoisia! Vaikkei ehkä kauhean mukavia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu paikka on aivan ihastuttava! ♥ Siellä on todellakin veikeitä oravia..joskus yhdellä piknikillä eräs pikkuotus kävi nappailemassa meidän cantaloupe-melonin paloja ja jemmasi niitä puuhun. x)

      Heh..fobiat on aika mielenkiintoisia noin psykologiselta kannalta, mikä saakin ihmiset pelkäämään niin outoja asioita!? En ole koskaan myöskään kuullut kenenkään pelkäävän ilmapalloja. :P Pelkäsin kuusia vielä enemmän pienenä ja myös joulukuusta, minkä vuoksi sellaista en ole koskaan omaan kotiin hankkinutkaan.

      Delete
  4. Aivan ihatuttavia kuvia <3 Oot kyllä niin sulonen näissä :)

    ReplyDelete
  5. Ei voi muuta kuin tykätä! Kaunis nainen aivan upeassa asussa hienossa ympäristössä. Lisää tälläisiä kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..kiitoksia ♥ ^^
      On ainakin jotain kivaa kuvailumatskua tulossa lähitulevaisuudessa. ;)

      Delete
  6. Replies
    1. Thank you sweetie ♥ ♥ I'm so happy you like them ^^

      Delete
  7. Olet ihan super kaunis, kuin oikea nukke *_*
    Upea asu jälleen, fanitan sinua ihan täysillä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iiih..oot söpis! ♥ x)
      Bongailitkos sun vanhoja asusteita? ^^

      Delete
    2. Tunnistkin kyllä, osaat niitä upeasti käyttää :D Paremmin ne sulla on käytössä kun mulla, hehe ;P

      Delete
    3. Yritän tarjota niille hyvän kodin <3

      Delete
  8. Söpö olet! Mistä käsin saat jonkun itseäsi valokuvaamaan? Kuvaako sinua yleensä joku kaveri tms?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiits ♥ ^^
      Olen näitä kuvailuja tehnyt portfolio-vaihtari-periaatteella, eli valokuvaaja ja malli saavat käyttää yhteisiä tuotoksia omiin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kuten portfoliossa. :)

      Delete
    2. Mitä kautta haet näitä valokuvaajia? Olis ihan hauska joskus itsekin kuvauttaa itseänsä ihan valokuvaajalla :D.

      Delete
    3. Niitä voi udella kavereiden kautta, kuvaajat usein tuntee toisiaan, ja sitten tuolla facebookissa on tosi monia malli- ja valokuvaajaryhmiä.

      Delete
  9. Tuola pitää ehdottomasti käydä! Kiitos vinkistä! Olet niin kaunis nukke taas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon ihan varma, että tykkäilet paikasta. ^__^ Kiitos kaunis ♥

      Delete
  10. Upeita kesäisiä kuvia ja sinulla on aivan syötävän suloinen asu päällä! Koko tyttö on kuin karkki <3 Mutta ainahan sie oot suloinen ^^

    Olit saanut lolita valentinen! Hurjasti onnea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia paljon kaunokainen ♥ ♥ ..sanonta kuuluu "olet mitä syöt", en tiedä ketään, kuka söisi näin paljon karkkia ja herkkuja. x)

      Oooh! :O
      Empäs ole kurkannut lolita valentines-postailuja piiitkään aikaan..tää oli kyllä aikas ylläri..hihii..aivan ihanainen sunnuntai-illan piriste. ^^ ♥

      Delete
  11. Hih, juuri eilen tuli käytyä poikaystävän kanssa kävelyllä tuolla, kun tässä lähistöllä asustelen. :) Oon asunut Tampereella kolme vuotta, ja vasta tänä kesänä hoksasin koko arboretumin! O_o Todella ihana paikka, ja ne oravat! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh..no onneks sentäs nyt huomannut paikan! ^^ Voi ne pienoiset oravat, ne on niin söpiksiä..syötin niille eräs toinen kerta pieniä pähkinän paloja. ♥

      Delete
  12. Really nice pictures; love them! :)) ♥

    Yuna.xo

    ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!

Note: Only a member of this blog may post a comment.