Sunday, September 22, 2013

Tracon 8 ~ part 2/3 ~ Gyaru meetup

Photography: Alberto Mardegan


Moi söpöläiset ♡
Traconin yhteydessä järjestettiin lauantaina pienimuotoinen gyaru-mittti, meitä oli aluksi itseasiassa kaksi enemmän, mutta neidit katosivat jonnekin. :P En ole aiemmin tavannut muita gyaruja tai sen henkisiä ihmisiä, en nyt itsekään ole täysin gyaru, mutta jotain sinne päin aina välillä. ^__^

Hi cuties ♡
During Tracon there was a small gyaru meetup, we actually had two more people at first, but the girls disappeared somewhere. :P I haven't met any gyarus or people interested in it before, well I'm not really a gyaru myself, but something similar every now and then. :P 


Alpacas ♡


Mysteerisen hankalan ramune-pullon avaamista..se ei meinannu sitten millään aueta!! Sitten piti tietty ottaa voittajan aloitushuikka. x)

Opening of a mysteriously difficult ramune bottle..it just didn't wanna open no matter what!! Then had to take a winners first sip. x)
En ollut tavannut ketään tytöistä aiemmin, mutta tultiin kyllä juttuun tosi hyvin. Mä nyt oon yleensä aina vähän semmonen ujo uusien ihmisten kanssa, mutta kaikki hörhöili, nauroi ja meillä oli tosi hauskaa! :D Toivottavasti pääsen ens lauantaina Helsingin miittiin, olis niin ihana nähdä osaa näistä ihanaisista uudestaan ja tutustua muihin kivoihin ihmisiin. ^^

I hadn't met any of the girls before, but we got along really well. Well I'm usually always a bit shy with new people, but everyone was derping around, laughing and we had so much fun! :D I really hope I get to go to a Helsinki meetup next saturday, would be so great to meet some of these lovely ladies again and meet new nice people. ^^•:*Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ*:•


Tottakai räpsittiin paljon kuvia  -  Ofcourse we took alot of pictures


Remi  -  Selma  -  Laura  -  Marika  -  Sari  -  and me

This is what we really do... xD  feat. on the background Sari's friends cosplaying the Gazette


Olin tosi iloinen, kun päästiin vihdoin tapaaman Sarin kanssa!
Ollaan netin kautta lähetelty viestejä ja harmitti, kun en päässy hiljattain olleeseen Jyväskylän miittiin. Sari on aivan ihana hassu neiti ja mä niin tykkään noista kisukorvista!! x)

I was so happy, that we could finally meet with Sari!
We've been talking via the internet and I felt bad, because I couldn't go to recent meetup in Jyväskylä. Sari is such a cute and funny girl and I sooo love those catears!! x)
 

Photography:  Timo Muola
Photography: Alberto Mardegan
Photography: Alberto Mardegan


Mun asu  -  My outfit

Mekko/Dress Liz Lisa
Kengät/Shoes:  Dreamv
Laukku/Bag:  Innocent World
Peruukki/Wig:  Insomnium Wigs


Mulla muuten ei ollu mitään pitkähihaista mukana ja tuli illemmalla hieman viileä ja jouduinkin sitten lähtemään, kun en ollut syönyt mitään koko päivänä! Olin ihan törkeen nälkäinen. x) Oli vähän nihkeä kävellä siitä puoli keskustaa mun bussipysäkille lauantai-iltana ja sitten vielä en yhtään huomannut mitä oli tulossa vastaan yhdessä kohtaa, kun naaman korkeudella laskeva aurinko paistoi silmiin. Yhdeltä keskustan isoimmalta hottelilta tuli aivan järkyttävä määrä vastaan jotain humalaisia (kohtuulisen nuoria) bisnesmiehiä..argh! Oli siinä sitten ihanaa kävellä niitä ja niiden kyttäystä ja epäsopivaa huutelua vastaan, kun ne täytti koko jalkakäytävän aika pitkällä matkalla. Huh..onneksi se tuntuu hupaisalta nyt, mutta joskus voi vähän vainottaa mennä yksin aikas lyhyessä mekossa. :P (en kyllä nuorempana ja kun muistelee kaikkia omia reissuja, niin onneksi ei oo käyny mitään huonompaa)

I didn't have any long sleeved clothing with me and it became a bit chilly towards the evening and I had to leave also because I hadn't eaten anything the whole day! Was supe hungry. x) It was not so fun to walk through half of the center to my bus stop on saturday evening and then I didn't notice at all what was coming at me at one point, because the setting sun was blinding me from the eye level. There was this huge bunch of drunken (considerably young) business men coming from one of the biggest hotels in the center..argh! So it was so lovely to walk them coming at me with their staring eyes and indecent shouting, when they filled up the whole sidewalk for a while. Huh..luckily it feels a bit funny now, but sometimes I get a bit paranoid walking by myself in a short skirt. :P (I didn't when younger and when remembering all my doings and goings, I've gotten lucky nothing bad has happened)


Kiitos kaikille ihanasta miitistä, toivottavasti tavataan pian uudestaan! ♡ ^^

Thanks to everyone for the lovely meetup, hopefully we'll meet again soon! ♡ ^^


❤~ Saija Sasetar


27 comments:

 1. Hihih mä keräilen tollasia erilaisia ihania ramune-pulloja... x) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on kyllä jotenki niin söpöjä! ♥
   Mullakin hengailee tossa tiskipöydällä yksi mustikan makuinen tyhjä pullo, ehkä kans jemmailen sen ja sen tulevat kaverit jonnekin. :P

   Delete
 2. Tuo kuva gazette-cossaajien kanssa, oi luoja. Tuli sellainen fiilis että isoveli valvoo-meiningillä. :D Mutta hauskaa teillä näytti olevan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiehkieh x) oli hauskaa ja joo toi oli kyllä tommonen hauska hörhöilukuva!

   Delete
 3. You are so pretty I love your style the dress suit you so good *^*
  I wish I could meet you somedays <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaws..thank you cutie ♡ that means alot to me! ^^
   It would be great to be able to meet you someday, we'll see, never know what the future holds up for us. :)

   Delete
 4. Ihana tuo peruukki! Näyttää ihan oikeilta hiuksilta, ei yhtään peruukkimaiselta :D
  Hieno asu muutenkin, upeat kengät kanssa :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana ♡ ^^
   Peruukki on kyllä niin ihana, tykkään siitä tosi paljon!

   Delete
 5. so pretty, i love your hairstyle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you sweetie so much ♡ Everyone were so cute! ^__^

   Delete
 6. Waaaah all of you looked SO cute! *Q*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much! ♡ I'm glad you think so, because everyone was as cute on the outside and so nice in person aswell :D

   Delete
 7. Ihana tuo sinun asu <3 Näytät jälleen kerran aivan uskomattoman söpöltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon kaunis ♡ ♡ ...ylläripylläri, pinkkiä! x)

   Delete
 8. Replies
  1. Kiitoksia ♥ onneksi oli vielä nätti päiväkin tuolloin! ^^

   Delete
 9. Aivan ihania asuja! <3<3 ^^ Mikä tuo Gyaru pukeutumis tyyli on? Kun wikipediassa sanotaan jotain muuta... Onko erilaisia gyaru tyylejä vai? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia ^__^
   Gyaru on japanilainen katumuotityyli, mun tää tyyli on semmosta gyarumaista pukeutumista, mutta en noudata mitään "sääntöjä" mitä lähsimaiset gyarut ovat keksineet. Alatyylejä on ihan järkyttävästi! Usein yritetään myös näyttää ei-japanilaiselta, kuten ruskettumalla. Mun tyyli on enimmäkseen semmoista romantic gyaru tai hime kaji - tyylistä.

   Mun mielestä gyaru on lyhykäisyydessään trendikästä ja erottuvaa nuorehkoa tyyliä japanista, johon kuuluu paljon merkkivaatteita. :P

   Delete
 10. Esimerkiksi onko Liz Lisa gyaru tyylinen kauppa? :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu on :)
   Liz Lisalla on niin ihania vaatteita, kenkiä ja muita juttuja! :D Niit käyttää lähinnä himegyarut, romagyarut ja himekajit, selliaset tyttömäiset ja prinsessaiset tyylit. Tietty niitä voi käyttää ihan kuka vaan rajoittumatta mihinkään tyylisuuntaan!

   Delete
 11. Kiitos paljon! ^^ Mun tyyli on sit kai Hime kaji :D

  & Niin, Liz Lisa on ihana kauppa! <3

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!