Wednesday, January 4, 2017

⚘ Vintage dreams ⚘


Ihanaa uutta vuotta! ♡

Vuonna 2016 on ollut kaikenlaista ihanaa ja upeaa, mutta mukaan on mahtunut myös paljon huonoja fiiliksiä. Hyvien ja positiivisten asioiden muistelu ja huomioiminen kuitenkin lämmittää sydäntä. Pakko vähän hehkuttaa sitä kuinka olen yrittänyt olla positiivisempi, nähdä niitä hyviä pieniä asioita ja nauttia niistä. Tämä muutos ei tietenkään tapahdu kokonaan yhdessä yössä, mutta olen aikas ylpeä itsestäni, kun olen yrittänyt ja se on ihan oikeasti kannattanut! On aikoja jolloin joku asia rikkoo kaiken ja minä romahdan siihen syvään masennuksen ja ahdistuksen kuoppaan. Olen yrittänyt olla korostamatta pahoja asioita tai huolia. Yrittänyt luottaa siihen, että universumi kyllä pitää musta huolta ja jättää pois juttuja tästä yliajattelevasta päästä, jos ne on turhia tai en voi tehdä niille asioille mitään. Olen voinut huomattavasti paremmin ja ollut oikeastaan onnellisempi, on ollut aikoja jolloin yleensä valitan jostain tai murehdin asioista koko ajan päässä, mutta sen sijaan nyt ollut rennompi ja nauttinut hetkistä. Uskomatonta kuinka niin vähän voi muuttaa niin paljon. Aion yrittää pitää tätä yllä ja kouluttaa mun aivoja keskittymään positiiviseen ja löytämään kivoja asioita jokaisessa tilanteessa ja vaikka murheidenkin keskellä. Se ei ole ollenkaan helppoa aina, mutta elämä olisi näin niin paljon nautittavampaa ja haluan olla esimerkkinä mun tyttärelle. 💓


Lovely new year! ♡

There has been all sorts of awesome and wonderful stuff during 2016, but there has been some bad vibes as well. Remembering the good and positive things warms my hearth though. Gotta hype this a little bit how I have been trying to be more positive, see the good little things and enjoy them. This change doesn't happen completely overnight of course, but I'm quite proud of myself for trying this much and it has actually paid off! There are times when something breaks everything and I'm falling into that deep hole of depression and anxiety. I've tried not to highlight the bad stuff and worries. I have been trying to trust the universe taking care of me. Have definitely been feeling much better and have actually been happier, there has been time when I usually complain about something or constantly worry about things in my mind, but instead of that have been more relaxed and enjoyed the moment. How incredible that this little can change so much. I'm going to try and keep this up and train my brain to to focus on the positive and to find nice things in every situation and even in the middle of troubles. It is not always easy at all, but life would be so much more enjoyable like this and I want to set an example for my daughter. 💓Kuvat:   |   Photos:

Jaakko Mäkelä - j.duktig
Sparkling eyes see the magic everywhere 🌟


Käytiin Jaakkon kanssa kuvailemassa vähän talvifiiliksiä ja puskakuvia. Jaakko on nyt viime vuoden aikana alkanu tekeen paljon tämmöisiä ihania lähikuvia luonnon kanssa. Tykkään kovin tästä unenomaisesta ja herkästä tunnelmasta. Lähdin tällaisella vintage-tyylillä ja luonnonläheisillä väreillä. Oli kerrankin muuten mahtavaa ulkokuvauksissa talvella, missä en palelluta itseäni. Wohoo!

Mulla on mun äidin serkun vanha lampaannahka takki, se on muuten ihanan lämmin ja tuo huppu on paras. Kutsuin tätä teininä nallekarhu takiksi. Kelputaan tämän eläinjäännöksen, koska se on vintage kipale jostain ehkä 70-luvulta. Hame on vintage kirpparilöytä by Kaisu Heikkilä Oy ja alushame random vintagelöytö. Saappaat on ihan parhaita kirpparilöytöjä, ne on mulle kokoa liian isot, joten sinne mahtuu villasukat alle ja minä pieni vilukissa tarvitsen melkein ympäri vuoden ne villasukat.  


We went to photoshoot some winter vibe and in the bushes -photos with Jaakko. He has been doing a lot these kind of closeup pictures with nature during the past year. I really like this dream-like and sensitive feeling. I went with this vintage -style and toned down colors. For once it was really awesome to be at an outdoor photoshoot during winter and not freeze myself. Wohoo!

I'm wearing my mom's cousin's old sheepskin coat, it's btw lovely and really warm and that hood is the best. As a teenager I used to call this teddy bear coat. I accept this animal remain, because it's a vintage piece perhaps from somewhere around 70's. The skirt is a Finnish vintage flee market find by Kaisu Heikkilä Oy and the underskirt is some random thrifted vintage find. The boots are one of the best fleemarket finds, they are a size too big, so I can fit woolen socks underneath and someone as always cold as me needs woolen socks almost throughout the year.The
quieter
you become
the more
you can 
hear


❤~ Saija Sasetar11 comments:

 1. Ihanan "pehmeitä" kuvia! Tykkään varsinkin tuon vikan kuvan tunnelmasta! ⭐_⭐Ja samaistun tuohon villasukkien käyttöön melkein ympäri vuoden :D

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia taas sinusta ja tuo takki on niin super mukavan näköinen! ^^

  ReplyDelete
 3. Okein kauniita kuvia ja nuo kengät on ihanat! Mulla ei oo mitään kunnon talvikenkiä, ja nyt on sellaset kelit että niitä oikeasti tarvis D:

  ReplyDelete
 4. I am also trying to focus on the good stuff! Your beautiful photo shoots do make me happy!

  ReplyDelete
 5. I'm loving all these photos, they're all so beautiful and soft. You're a gorgeous model as well. ;_; This is so inspirational!

  http://valkoinensamurai.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Oi vitsit kuinka herttaisia kuvia! <3 Vitsit löysin kirpparilta vastaavanlaisen takin ja nyt jäi harmittaa, etten ottanut sitä mukaan. Aivan ihana. Oot kyllä myös kauneusjumalatar. Hallitset meikkaamisen nähtävästi ihan täydellisesti. :-)

  ReplyDelete
 7. Wonderful pictures!! I loved!
  And stay strong, girl :)

  Glittery kisses!
  Sussurro do Ar

  ReplyDelete
 8. Tuo toinen kuva on kuin jostain salapoliisisarjasta räpsäisty, jossa sie ratkot jotain hyvin jännää mysteeriä! Seuraat salamyhkäisesti pahaa-aavistamatonta kohdetta puskan takaa. Hmmm....

  ReplyDelete
 9. cheap hair extensions is a kind of
  real hair extensions that makes people feel very dreamy. This hair extensions is perfect for girls with cute naughty style.

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!