Friday, November 6, 2015

Fluffy blue cotton candy ♥ Life feels like living


Moi murmelit (◠‿◠✿) 
Mites teidän Halloween sujui? Juhlitteko, asuilitteko vai röhnötittekö kotosalla? :D
Itse olin töissä, koska meillä oli Kissakahvila Purnauskiksen 1v synttärit ja sellainen iso Purnauskis Carneval tapahtuma, jos kiinnostaa, niin kurkkaile tunnelmia täältä.
Viime viikolla ennen kissakarnevaalia kävin töissä tekemässä haastattelua kisukahvilan blogia varten ja koska olen ollut sairaana nyt viisi viikkoa, teki mieli hieman laittautua. Ihme junttura tauti, kun ei meinaa loppua ja päättänyt mennä pahemmaksi, olis kiva parantua, mut eiköhän se tästä. Nyt oli pakko mennä jo lääkäriin ja sainkin parit antibiootit poskiontelotulehdukseen, sekä tän viikon saikkua.

Hi cutiepies (◠‿◠✿) 
How was your Halloween? Did you party, put on an outfit or just stayed home? :D
I was working myself, because we had Cat Cafe Purnauskis' one year-birthday and the kind of big Purnauskis Carneval event, if you're interested, van see how it was in here.
Last week before the cat carnival went to do an interview at the cat cafe for the cafe's blog and because have been now sick for five weeks, felt like dressing up a little. Weird stuck on-type of decease, doesn't wanna go away and has decided to get worse, would be nice to get better, but I think it'll be fine. It was already time to see a doctor and got a couple of antibiotics for a sinus infection, also sick leave for this week.

Evo rakas mussukka ♥ ottaisin kotiin jos voisin!
Se on niin ihana rauhallinen iso kollipoika. ♥

Evo darling sweetheart ♥ would take home with me if I could!
He's such a calm big tomcat. 


Mä muuten olen ajatellut ottaa uuden kissan, ehkä, tai ryhtyä kissojen sijaiskodiksi, eli sellaiseksi, joka pitää löytökissoja kotonaan, niin kauan kun ne saavat oman kodin. Meillä vaan on jo omia kissoja (jotka ei tykkää muista kissoista) ja myös energinen lapsi, joka tosin osaa käyttytyä eläinten kanssa. Nyt on ihan kauhea määrä kodittomia kissoja ja haluan auttaa! Eläimet ja luonto on mulle hirmuisen tärkeitä. Mun tytär haluaisi kissanpennun, no ylläri, mutta itse haluaisin sellaisen vanhemman, joka olisi jo vähän rauhallisempi ja luonteen tuntisi hyvin. Pikkukissat on niin riehakkaita ja en millään jaksa yhtä vauvaa lisää huomioitavaksi. x) Aikuinen kiitos.
On vaan niin paljon ihania kissoja, että haluan ne kaikki! xD

I have been thinking about getting a new cat, perhaps, or become a temporary home for cats, the kind, that has homeless cats at their home as long as they will find a home of their own. We have own cats though (who doesn't like other cats) and an energetic child, who know how to behave around animals. Right now there are so many homeless cats and I want to help! Animals and nature are so important to me.. My daughter would like to get a kitten, well surprise, but I myself would like an older cat, who would be more calm and their nature is already known. Kittens are so all over the place and really don't have the energy to give attention to another baby. x) Adult, please.
There are just such amount of lovely cats, that I want them all! xD


Blue cotton candy lolita


Kukkapäähine / Flower headdress~  itse tehty / made by me
Peruukki / Wig~  Gothic Lolita Wigs - Rhapsody
Pörröhuppari / Fluffy hoodie~  Liz Lisa
Paitapusero / Blouse~  Rose Melody
Liivimekko / Jumperskirt~  Chess Story - Dreamy Starry Night
Neulesäärystimet / Knitted legwarmers~  Seppälä
Rusettikengät / Bow-shoes~  Bodyline


En olekaan pukeutunut sweet lolitaan pitkään aikaan! Teki mieli olla söpö ja pastelli ♥
Kauan olen himoinnut myös tuota Gothic Lolita Wigs:in sinistä Rhapsody-peruukkia ja nyt se on mun! Sen ympärille oikeastaan tein tämän asun ja siitä tuli ihan hattara!

I haven't been wearing sweet lolita for a long time! Felt like being cute and pastel ♥
For ages I have been drooling over that Gothic Lolita Wigs' blue Rhapsody-wig and not it's mine! Actually around it I made this outfit and the result looks like a cotton candy!Muutaman kerran olen tänne blogiin avautunut, kun on ollut paska fiilis tai muuten mennyt huonommin. No kyllä edelleen sairastelen fyysisesti ja välillä ahdistaa ja vituttaa ja tuntuu pahalta, eiköhän kaikilla ainakin jonkin verran joskus...mutta nyt on joku elämän energia palannut vuosien jälkeen!
En tiedä johtuuko se omasta päästä vai onko universumin energiat erilailla, mutta jotain on tapahtunut. Nyt ehkä parin kuukauden ajan on tuntunut sellainen elämän läsnäolo, en tiedä miten sen osaisi selittää. Elämä on jollain tapaa valoisampaa ja innostusta löytyy enemmän asioihin. Tuon energian huomaa myös miten se vaikuttaa asioihin, kuten ihmisiä on tullut nähtyä, kuvauksia tehtyä taas enemmän ja kaikkea sellaista. Oikeastaan ideoita olisi enemmän mitä ehtii ja jaksaa toteuttaa! Ihanaa kuinka elämä tuntuu sellaiselta, kuin joskus monta vuotta sitten, joku sellainen fiilis, toivottavasti se ei karkaa minnekään! ♥

For a few times I've opened up here, when been feeling shitty or otherwise been in a more bad place in my life. Well I'm still physically sick all the time and getting anxiety sometimes and being pissed off and feeling crappy, well I think everyone at least some amount sometimes...but now some life energy has returned after many years!
I don't know if it's just my own head or are the energies of the universe differently, but something has happened. Now maybe for a couple of months have feeling a sort of presence of life, don't really know how to explain it. Life is somehow brighter and have more enthusiasm for things. That energy can be seen how it affect to things, like have been seeing more people, done more photoshoots again and so on. Actually having more ideas, than I have time and energy to fulfill!
It's wonderful how life feels like it used to many years ago, some feeling like that, hopefully it won't run away anywhere! ♥Purr~ ootte ihania! ✿
Purr~ you're wonderful! ✿

❤~Saija Sasetar


18 comments:

 1. Ihana asu! Jos Hubbabubba olisi sinistä, se olisi tuon väristä! <3 Hyvä kuulla että voit paremmin nykyään, niin se elämä voittaa! Mulla oli suhteellisen riehakas halloween absinttikeijuna, blogissani on siitä juttua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaws..sininen hubbabubba <3
   Olis kyl varmasti juuri tuon väristä!

   Delete
 2. Tämmöset kuvat saa minut joka kerta miettimään miksi en ruvennu lolitaksi ku en ollu "liian vanha" aloittamaan :D aivan ihana asukokonaisuus tämä ♥ Ja hyvä, että elämä antanu sulle hyvää fiilistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaws..kiitoksia ♥ Höpöhöpö! Koskaan ei ole liian vanha aloittamaan tai pukeutumaan lolitaan! ;)

   Delete
 3. Ai että kun tuo huppari ja säärystimet ovat niin kiva lisä asukokonaisuuteen! Värimaailma on ihanan talvinen ja olemuksestasi tulee mieleen jokin haltijatar (toivottavasti otat tämän kehuna, siksi se oli tarkoitettu).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos ihanuus! ♥ Kyllä haltija on suuri kehu ja olen ihan haltija-höpö muutenkin! :D
   Kyllä pöwwöiset asusteet on ihania ^_^

   Delete
 4. Fleshandhide

  Fashion Leather Jackets | Celebrity Leather Jackets | Sheep Leather Jackets are Available
  at Fleshandhide.com , leather jackets uk leather jackets usa quality leather jackets

  ReplyDelete
 5. Ihanaa kuulla, että voit jo ainakin jossain määrin paremmin!

  ReplyDelete
 6. Voi mikä meikki! Jotenkin niin kevyt, ihan kuin keijukainen! ♥ Ja hei kertakaikkiaan upea kuulla että sulla menee paremmin! Tulee niin hyvä olo itelle, vaikkei tunnetakkaan. On aina mälsä jos joku voi huonosti :-( Mutta hei, kaikkea hyvää ja tsemppiä senkin söpö nättimys! :-)

  ReplyDelete
 7. ohmygad *-* really cute and lovely aaww I'm in love <33

  ReplyDelete
 8. Sydämiä tälle postaukselle, tosi söpöjä asukuvia, tykkään tosi paljon. Elämän positiivisuus <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yayy! Ihkusöpöydet ja positiivisuudet on ihania! ♥ ^_^

   Delete
 9. The idea of being a temporary shelter for cats it's wonderful! I'd like to do that too but my BF it's allergic and I don't want to kill him. You look amazing ind light blue!

  ReplyDelete
 10. Thank you sweetie ♥
  Yes I really want to help out cats, because there's a really bad situation at the moment and finnish animal protection society is actually starting a campaign to look for foster homes for cats, because the need is so urgent!

  ReplyDelete
 11. I just love the colours! Stunning outfit. ^^

  Nagareboshi9

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!