Thursday, December 18, 2014

Wig is Fashion ~ Wavy Silver Oriental Princess


Moi murmeliinit ♡
Mun peruukkikokoelma-postauksessa vilautinkin paria uusinta, mitä en ollu vielä ehtiny käyttään. No asia on onneksi korjaantunut ja tämä oli jo EMP Gothicana kuvauksissa nyt syksymmällä. On mun toinen harmaa ja tämä oikeastaan vaaleampi, tullut innostus enemmän pastelleihin ja todella vaaleaan tukkaan, kuten valkoista olis kiva kokeilla. Peruukki-intoilijan himo on loppumaton!

Hello dearies ♡
In my wig collection-post I showed a couple of new ones, that I hadn't had time to wear yet. Well the matter has been fixed and this was in EMP Gothicana photoshoot this fall. It's my second grey and this one actually more light, have gotten more intersted towards pastels and really light hair, like white would be fun to try out. Wig-enthusiast's craving is never-ending!


http://www.wigisfashion.com/

Long Wavy Silver Grey Fashion Hair Wig PL379


Väri / Color
hopean harmaa / silver grey

Pituus / Length 60 cm / 24 inches
Materiaali / Material japanilainen synteettinen kuitu / Japanese synthetic fiber
Esimuotoilu / Prestylining~  laineikkaat kiharat / wavy curls
150C lämmönkestävä / heat resistant

Aivan ihana peruukki, tykkäsin paljon enemmän, kuin olisin luullut! :D
Hopea antaa tosi kivan viban ja se sopii lähes kaiken kanssa, hyvin neutraali väri. Sävy on oikein hyvä. Kuidut pehmeitä ja eivät heti takkuunnu, kiiltoa on jonkin verran. Hiusta on tarpeeksi, mutta hieman päälaelta näkyy vähän läpi pohjaverkkoon.

Absolutely lovely wig, liked alot more, than would have thought! :D
Silver gives a really nice vibe and practically goes with almost anything, very neutral colour. The tone is very good. The fibers are soft and don't tangle so much, there's some shinyness. The amoutn of hair is enough, but from the top can see a bit through the base net.Salaman kanssa hiukset oikein loistaa, mutta luonnonvalossa kiilto ei näytä pahalta. :)
With lash the hair really shines brightly, but in natural light the shinyness doesn't look bad :)
Mulla oli pitkästä aikaa kuvailla juttuja kotona ja tulossa on vielä toinenkin peruukkipostaus, mutta ei ollut yhtään fiilistä pukeutua ja aiemmin jo lykkäsin tätä, kun kisut komensi niin nätisti lähteen lenkille. No tein kuitenkin meikin ja aloin katsomaan vaatteita ja kävi jotain harvinaista: oli tosi hyvä fiilis omasta ulkonäöstä! Ihan mahtavaa! ♡ Kaikkien vaatteiden kanssa tuntui hyvältä ja kameran kanssa oli hauskaa räpsyillä. ^___^
Tästä tukasta tuli mieleen jokseenkin itämainen soturi ja prinsessa, inspiroiduin!

After a long time had some time to photoshoot some stuff at home and another wig post is coming up, but I didn't feel like dressing up at all and already postponed this before, when cats ordered me so kindly to take them out for a walk. Well I did my makeup anyways and started to check out some clothing and something rare happened: had a realy good feeling about my looks! So amazing! ♡ With all clohtes felt really good and was fun to play with my camera. ^___^
This hair made me think of a kind of oriental warrior and a princess, got inspired!


http://www.wigisfashion.com/


❤~ Saija Sasetar

4 comments:

 1. Ihana peruukki! Rakastan hopeita/harmaita peruukkeja ja ne soppii monelle tosi hyvin, varsinkin nuorille :)

  ReplyDelete
 2. The wig looks absolutely gorgeous on you! I love the color ♥
  Amy xx

  Perfect Imperfections

  ReplyDelete
 3. Nonni! Just ku rahat on loppu niin tulee ihania hiuksia vastaan! :D ♥ Tää on niin väärin!

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!