Tuesday, September 30, 2014

Japanese Snack Subscription ~ SeptemberKerran kuukaudessa postissa tupsahtaa ihanan herkullinen paketti japanilaisia makuja, J-List Japanese Snack Subscription! :D
Oon jo ihan alkanu odottaan tätä ja se on sellainen kuukausittainen ihana päivä, kun maistelee ja napostelee kaikkia herkkuja mitä paketista löytyy. Aina löydän jotain uusia lemppareita, mitä haluaa lisäää! x)

Once a month the mail brings a lovely delicious package full of japanese flavours, J-List Japanese Snack Subscription! :D
I have already started to wait for this and it's a kind of monthly wonderful day, when tasting and snacking all yummies the package has to offer. Always findinf some new favourites, which I want mooore! x)

"Syyskuu on sadonkorjuukauden loppu Japanissa, mitä juhlistetaan kuun festivaalilla, nimeltään Yuugoya. Silloin nautitaan luonnosta, yötaivaasta ja tehdään dangoja ystävien ja perheen kanssa. Olemme laittaneet jotain näitä makuja tämän kuukauden pakettiin. Nauti!"

"September is the end of the harvest season in Japan, which is celebrated with the moon festival called Yuugoya. It's an event to enjoy nature, the night sky and make dango with friends and family. We've included some of these flavors in this month's package. Enjoy!"
from J-List 

  alkaen / from $25.45 kuukaudessa / a month

Iwata Watermelon Candy

Tosi maukkaita pieniä kovia yksittäispakattuja vesimelonin makuisia nameja. Tykkäään! :P~
Really tasty hard little single packed watermelon candy. Me likeyy! :P~

Morinaja Rampune x Orange Candy

En kauheasti pidä sitrushedelmistä tai appelsiinin makuisista jutuista, mutta nämä ei ole pahoja. Sopivan mietoja, raikkaita ja nuo pienet namit sulaa suuhun.
I don't really care much of citrusfruit or orange tasting thingies, but these are not bad. Nice mild, fresh flavour and those little nomnoms melt in yout mouth.

Meiji Fruit Gummy 100% Melon

Oikein hyviä meloninameja, ne on vielä pienten melonipallojen muotoisiakin! <3 Luonnollisen makuisia.
Really good melon-candy, they are even shaped like little melonballs! <3 Natural tasting.

Seika Traditional Japanese Caramels

Tämä on varmasti sellainen mitä ei tulisi maistettua omin päin. Hieman vieraan makuisia, mutta hyviä, ei sinänsä kovin makeita ja hieman raskasta, ettei jaksa syödä montaa, mutta hyvää mussutettavaa. Vinkki! Käärepaperi syödään. ;)
This is definetly something I wouldn't try on my own. Alittle bit strange tasting, but good, not really that sweet and kind of heavy, so can't eat too many, but good munchy munchy. Hint! You eat the wrapping. ;)

Bourbon Mochi and Chocolate

Mmmmm...mochi on hyvää ja leikin aina noilla ku ne on sellasia hyllyviä ja löllyviä palleroita. >__<
Aivan ihanan kermaisia ja suklaisia, hieman pähkinäisiä herkkuja, omnomnom <3
Mmmmm..mochi is good and I always play with them coz they are the kind of wobbly little balls. >___<
Absolutely creamy and chocolaty, a bit nutty yummies, omnomnom <3

Mango Flavoured Ritz Mini Crackers

Ensin katoin että nää on suolaisia, mut ne olikin herkkukeksejä! *____*
Pikkusia täytekeksejä, missä on mangon makuista kermaista täytettä...mmmmmm :D~
First I thought these were salty, but they were actually yummiecookies! *____*
Tiny filled cookies, where's mango flavoured creamy filling...mmmmmm :D~

Kobaya Jyuu-C Apple Candy

Tykkäsin jo kovasti tästä koko paketista, söpö! Pieni kasaan painettua kovia ja pureskeltavia vähän tablettimaisia nameja. Ihanan kirpeä ja omenainen maku! Nää meni nopsaan. :P
I already really liked the package, cute! Little tightly pressed hard and crunchy little tablet-like candies. Lovely sour and apple taste! These were fast gone. :P
 

Mintlet Natural Japanese Mints

Siro luottokortin kokoinen rasia täynnä pieniä vihreitä pastilleja. Tosi hyviä, vähän yrttisen makuisia ja sopivan raikkaita. Ei sellaisia mistä tuntuu, että kaikki hengityselimet on valeltu yskänlääkkeellä.
Petite credit card-size boz full of little green mints. Really good, a bit herbal tasting and sutiably fresh. Not the kind, that make you feel like all your breathing organs are doused with cough medisine.

Extra-herkku! :D Sellainen huokoinen hvyin maustettu mötkylä.
Extra-nomnom! :D The kind of porpus well seasoned thingie.


Mmmmm..me likes nomnoms ^____^ ~♡
Tykkään muuten kovasti noista pusseista missä nää herkut tulee, tuotakin voi käyttää bentopussina tai eväspussina jne! :D

Btw I really like the bags these snacks come in, that one can be used as a bento bag or snack bag etc! :D


❤~ Saija Sasetar


3 comments:

 1. Itse en kyllä noista mocheista tykkää, tuli Vietnamissa maistettua kahta vai kolmea eri makuista ja jotenkin ihan.. Yök :D Se koostumus oli jotenkin tosi räkämäinen ja en meinannu millään saada nielastua sitä :D Yhdessä oli sisällä sakura-makuista jätskiä ja se oli ihan ok kun se jätski suli suussa aika äkkiä, mutta muuten ei kyllä yhtään mun makuun, haha :D Sinänsä hassua, koska olin tosi innoissani maistamassa niitä koska ne oli aina vaikuttaneet niin hyviltä kuvissa ja muuten, mutta sitten kun sain maistettua niin ne olikin aika outoja :D Haha!
  Nuo melonikarkit näyttää tosi nameilta, samoin kun noi omenatabletit :D

  ReplyDelete
 2. These all look delicious! :)

  catscraftsncritters.blogspot.ca

  ReplyDelete
 3. Those snack subscriptions are a cool idea. The selection of treats seems to be nice. ^^

  http://nagareboshi9.blogspot.ch/

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!