Monday, May 5, 2014

Vintage styleHei leidit ♡
Tällä kertaa jotain hieman oudompaa, minä ilman peruukkia! Siis mitä ihmeen noituutta tää ny on?! >_<
Noh, kuten aina sanon, vaihtelu virkistää ja välillä sitä voi mennä tällä ohentuneella ja vähentyneellä tukkamäärälläkin. Hieman vintage- ja otome-tyylistä asua. :)

Hi ladies ♡
This time something a bit more weird, me without a wig! What kind of sorcery is this now?! >_<
Well, like I always say, variation is refreshing and from time to time can be just with this really thin and lesser amount of hair. Kind of vintage- and otome-styled outfit. :)
Asu on vähän tuollainen vanhoillisen tätimäinen, mutta ei sellainen tantta kuitenkaan. :P
Takki on äitini vanha 60- tai 70-luvulta ja muu onkin käytettyä tai jotain randomia, paitsi kengät on spiritstoren outletista ja en millään saa päähäni tuota laukun merkkiä..se on jotain bag dac, gag tai jotain sinne päin, en saa selvää tuosta epämääräisestä tekstilogosta kassissa. xD

The outfit is kind of a auntie-looking, but not in a bad way I think. :P
The coat used to be my mom's in the 60's or 70's and everything else is random or second hand, except the shoes, which are from spiritstore outlet and I just can't remember the brand of the bag..it's something like bag dac, gag or something like that, can't figure it out from the weard looking textlogo on the bag. xD


Tää oli oikeesti asu mun tädin miehen hautajaisiin, joten piti olla vähän hillitympi. Oltiin tosin myöhässä ja osallistuttiin vaan muistotilaisuuteen kirkon jälkeen.

This was actually an outfit for my aunt's husband's funeral, so it needed to be more toned down. We were late though and only attended the memorial service after the church.


❤~ Saija Sasetar


9 comments:

 1. Olet kaunis ja sun hiukset on upeat;3
  Kiinnostaisi tietää mistä noi sun Hello Kitty lasit, jotka bannerissa päällä, on ostettu? :o <33

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja siis rakastan sun blogia, löysin tän kerran aiemmin mut jostain syystä en liittynyt. Ja kun löysin uudestaan niin olin oikeesti niin ilonen! <33

   Delete
 2. huuu tykkään tosi paljon ^^ oon ihan hullaantunu kaikkeen vähän vanhahtavampaan,niin vaatteissa ku kirjoissa ja arkkitehtuurissakin c: en tosi itse pukeudu mitenkään erityisen historiallisesti :D eikä omat hiuksesikaan yhtään pahemmat ole ~

  ReplyDelete
 3. You look so adorable! I love your hairstyle sweetie! *O*

  ❤ ✿ NEW POST ✿ ❤
  Rinako

  ReplyDelete
 4. I am totally in love with your hair! The bag is super nice as well! The combination you did was amazing *O*

  Neko Bunny U=・ x ・=U

  ReplyDelete
 5. Tosi ihana asu, tykkään kovasti :D Tämä jälleen todistaa että sulle sopii kyllä kaikki tyylit, haha :D

  ReplyDelete
 6. Eikö ole hieman, hmm, mautonta poseerata kameralle ilmeisesti hautajaispaikalla ja esitellä asuaan? Ette varmaan olleet tädin miehen kanssa kovin läheisiä, mutta silti vähän (ilmeisesti kukkahattuista) lukijaa oudoksuttaa vähän.Toi asu nyt on tosiaan suht hillitty, mutta silti ehkä hautajaisissa en haluaisi saada sitä huomiota itseeni ja välttäisin suurempaa laittautumista blogikuvien saamiseksi. Mut ihan nätti olet, ei siinä mitään.

  ReplyDelete
 7. Tosi erilainen tyyli normaaliin nähden, kivalta näyttää tämäkin vaikka surullisempaan tilaisuuteen onkin. Laukku taitaapi olla Bagsac- merkin, tuo metallinen logo on niin tutunnäköinen. :) Kirjoitetaan tosin logossa bagcac, joista toinen c- kirjain on toiseen suuntaan.

  ReplyDelete

Jaa ajatuksia, teidän kaikkien kommentteja on ihana lukea! ♥

Share your thoughts, I love reading all of your comments! ♥

!! NOTE: I don't do follow for follow !!